Все още не е известен новият тото милионер, който снощи

...
Все още не е известен новият тото милионер, който снощи
Коментари Харесай

Все още се търси новият милионер от тотото

Все още не е прочут новият тото милионер, който нощес завоюва джакпота в Тото 2  от над 7 млн. лева Известен е обаче тото пунктът, където той е пуснал фиша си в бургаския квартал " Меден рудник ".

Оказа се че това е " късметлийски " пункт, където и различен път са регистрирани огромни облаги. През последните години тук са раздадени доста награди. Само тук има раздадени четири автомобила от играта Втори тото късмет.

Величка от 13 години работи като касиер в тото пункт. " Това е един от печелившите тото пунктове в Бургас, доста пъти от втори тото късмет са се падали леки коли и други парични облаги ", разказва тя.

Тя е приела и печелившия фиш, само че не може да си спомни от кого. Само за тази година това е вторият тото милионер за годината в Бургаско. Джакпот от над 1 млн. лева падна тази пролет и в Царево.

Всички тръпнат в очакване на новия тото милионер.

Служителите в тото пункта поучават постоянно да проверявате фишовете си, защото предходната седмица човек от Карнобат е спечелил 10 хиляди лв., само че е пропуснал 45-дневния период, в който може да получи премията си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР