„Все още липсва разговорът отвъд оставките. Протестите са супер начин

...
„Все още липсва разговорът отвъд оставките. Протестите са супер начин
Коментари Харесай

Все още липсва разговорът отвъд оставките

Все още липсва диалогът оттатък оставките . Протестите са супер метод да се проявят гражданските права. Но би трябвало да проведем диалог по какъв начин си представяме нашата страна по-късно... Има риск хората да се разделят, в случай че се заприказва за съответни политики “. Това сподели пред БНР Владимир Колев, координатор на Българската общественост за демократична народна власт (БОЛД).

Той добави, че от БОЛД имат позиция в седем съответни точки и съгласно тях е значимо да се разгради олигархично-мафиотския модел, а проевропейският модел на страната да се резервира.

Само със викания не може да се реализира нищо градивно . Затова е нужна визия. Важно е да се приказва съответно... Нужни са и цивилен асамблеи – още на митингите да има разговор, не просто хората да са отвратени от политиката и да желаят да се махат “, уточни той.

Колев добави, че т рябва да се засилят гражданските механизми за надзор и присъединяване . „ Трябва по-сериозен политически разбор, с цел да не се постанова да протестираме непрекъснато... Радикалните моменти се появяват поради аполитичност и недоумение на цялата обстановка “, счита той.

Владимир Колев прикани да се гради народна власт, компромисна за всички, и България да синхронизира политиката си с Европа .
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР