Все още има инструменти, с които да се влияе решението

...
Все още има инструменти, с които да се влияе решението
Коментари Харесай

Евродепутат за пакета Мобилност: Търсим компромис, основният удар ще бъде за семейните фирми

Все още има принадлежности, с които да се въздейства решението за пакета " Мобилност ", само че вчерашният избор беше доста противен. Става дума за три досиета, свързани с командировките - стартират да се заплащат доста по-стриктно командировки, западни ставки. Вторият е тъй наречените каботаж - с почивката на водачите, и третият е връщането на празните камиони. Това би имало гибелен резултат върху българските превозвачи и върху превозвачите в страните от периферията. Това съобщи ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Екологичен потенциал Петър Витанов пред Нова тв.

По думите му малко са останалите опциите на Екологичен потенциал по въпроса и следва още едно гласоподаване, на което ще се реши дали тези файлове да отидат на междуинституционални договаряния с Европейския съвет Европейска комисия и Екологичен потенциал, където да се търсят компромисни текстове. Витанов акцентира, че след вчерашното гласоподаване не е огромен оптимист.

" Надявам се с новия комисар, представител на Румъния, който напълно споделя визията на България, да има форми, по които да намерим някакви компромисни текстове ", сподели още евродепутатът.
Мобилност 1Лоша вест за България, пакетът " Мобилност " няма да бъде изтегленРосен Желязков събира поддръжка в Европейски Съюз против пакета " Мобилност 1 " България упорства за ново разглеждане на Пакета за подвижност в ЕП
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР