Все известни неща. С това, естествено, се злоупотребява. Путиновата пропагандна

...
Все известни неща. С това, естествено, се злоупотребява. Путиновата пропагандна
Коментари Харесай

Който говори и вярва на лъжи, умира беден и в мъки: Зомбиране чрез пропагандни заглавия

Все известни неща.

С това, естествено, се злоупотребява. Путиновата пропагандна машина е изключително изобретателна в това отношение.

Онзи с семейството на съветска река чете свое антрефиле по БНР и афишира, че демократичната полиция забранявала да се показва позицията на Русия, Унгария и Китай във връзка с войната в Украйна. Ударението пада върху „ възбрана “ и „ позиция “. Това изказване обаче може да звучи по този начин: Целият свят е против войната в Украйна, единствено три страни са на друго мнение . Много по-вярно е.

Друго заглавие: 1/3 от българите желаят да излезем от НАТО. А какво ще кажете, в случай че стане: 2/3 от българите са за НАТО .

Хвърляме взор към нежежения до алено от кремълската агитация уебсайт „ Поглед “. И четем: „ Поляците са изтощени от нагли украинци. Оставят единствено естествените “. Какъв смут и най-накрая, бие камбаната в чугунените глави. Истината е напълно друга. Полша е приела до момента 3,5 млн украински бежанци. От тях някои са решили да се върнат по разнообразни аргументи, или да заминат за други страни. Като цяло техният брой е дребен. Излиза, че много над 3 милиона от украинците в Полша са напълно естествени хора. Ненормалници може да открие всеки, в случай че си аргументи тестването да чете сходни квази медии.

Друго заглавие в издание от прокремълската ясла: „ Руската стопанска система в напредък, макар глобите. Страдат Съединени американски щати и Европа “. Еква химн във прослава на великите съветски достижения. Радуется вся семья... Твърдението е във вестник, в миналото гордял се с голям тираж – няма да му споделям името от хигиенични съображения. Да погледнем към статистиката: Руският Брутният вътрешен продукт за 2021 година е 1,6 трилиона $ (измерва се в щатски долари, не в рубли, кой знае защо…) На Съединени американски щати – 21,9 трилиона $. Малоумниците да сметнат разликата. Китай има 17 трилиона Брутният вътрешен продукт. Следват Германия, Япония, Великоритания, Франция и така нататък Три американски щата: Kaлифopния, Тексас и Ню Йорк имат по-голям Брутният вътрешен продукт от Съединени американски щати поотделно . Голямо страдалчество пада… Четете бе, идиоти.

В една от дълго време деградирала медия, обичана на Баце, Цацаров и Гешев, написали: „ Борисов с изострен залп против ръководещите: Честита ви смяна! Не са сложили една плочка – хората ще ги бият с камъни “. Нищо ново, там лъжата е вяра. Реалността е: „ Докато е в ареста прокуратурата повдига нови обвинявания на Борисов за закононарушения против нацията и страната. Продължава следствието за ограбени милиарди и обслужване на ползите на Москва в ущърб на българските “.

Преборването с гръмогласните глашатаи на непозната агитация не е лесна работа. Но е благородна.

И да знаете, Дон Кортильо, популярен мексикански маг, е споделил: Който приказва неистини и който му има вяра, са индивиди без душа и умират небогати и в страдания . Дон Кортильо е познал за извънземните, засечени от НАСА, за разпада на Съюз на съветските социалистически републики, какво чака разнообразни международни водачи и доста други неща.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР