Все хубави новини застигат защитника на Левски Холмар Ейлфсон в

...
Все хубави новини застигат защитника на Левски Холмар Ейлфсон в
Коментари Харесай

Защитник номер 1 на Левски става татко за втори път

Все хубави вести застигат бранителя на " Левски " Холмар Ейлфсон напоследък. Исландецът се върна след тежка контузия, която го извади от игра за близо една година, и още веднъж е главният дирек в " синята " защита, разбра HotArena .

Върви му и в персоналния живот. Бранителят и чаровната му брачна половинка Йона ще стават родители за повторно, научи " България Днес ". Половинката на Холмар е бременна в четвъртия месец. Това значи, че бебето ще се появи през ранната пролет на 2020 година. Бъдещите родители към този момент знаят и пола на рожбата си. Този път те ще имат момче. Най-щастлива е бъдещата кака - Силвия.

Малката скоро ще навърши четири години. Тя няма самообладание братчето й да се появи. Бременността към момента съвсем не проличава на Йона. Тя има единствено малко коремче, което се вижда при по-внимателно вглеждане. Съпругата на исландския войник не се е отказала и от тренировките във фитнеса. Просто е заменила тежките извършения с такива, които дават отговор на деликатното й положение.

Ейлфсон и брачната половинка му са дружно отдавна, само че се ожениха в края на предходната година. Сватбата бе в родината им, до момента в който бранителят се възстановяваше след интервенцията в коляното.

Йона е някогашна стюардеса. Отказала се е от кариерата си поради честите смени на дестинациите като футболна половинка. Тя дойде в София незабавно откакто бранителят подписа с " Левски ". Семейството населява необятен апартамент в центъра, а дребната Силвия върви на детска градина.

Семейството употребява и няколко почивни дни, които футболистът получи след загубата от " Лудогорец " за къса почивка. Холмар и двете му дами отпътуваха за Истанбул. Там те се разходиха из забележителностите на мегаполиса. Не подминаха и локалните молове. Утре бранителят, определян от мнозина за най-класния в Първа лига, и съотборниците му възобновяват тренировки. Очаква ги и къс лагер в Добринище.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР