Все едно вчера гледахме страхотни комедии и трилъри от 2000-те

...
Все едно вчера гледахме страхотни комедии и трилъри от 2000-те
Коментари Харесай

Как се промениха 14 красиви мъже, които откраднаха сърцата ни през 2000-те

Все едно през вчерашния ден гледахме страхотни комедии и трилъри от 2000-те и харесахме младите и надарени звезди на екрана. Е, минаха съвсем 20 години от този момент и някои от тези артисти към този момент са холивудски суперзвезди, до момента в който други не са станали толкоз сполучливи, само че към момента остават в сърцата ни.

Припомняме актьорите, които дамите безусловно обожаваха през 2000-те и желаеха да схванат по какъв начин се оправят те през днешния ден.

Аштън Къчър (43 години)

© Gregory Pace / BEImages/EAST NEWS, © aplusk / instagram

Много хора си спомнят Аштън Къчър от „ Пич, къде е колата ми “ и “Ефектът на пеперудата ”. Той се е занимавал най-вече с комедии, само че се е пробвал и в драма, като в Jobs.

Робърт Шийън (33 години)

© Misfits / Clerkenwell Films, © The Umbrella Academy / Netflix

След като изигра ролята на Нейтън в Misfits, Робърт Шийън се събуди известен. Той се появи в Mortal Engines и Bad Samaritan, а в този момент можете да го видите в хитовия сериал на Netflix, The Umbrella Academy.

Адам Сандлър (54 години)

© Big Daddy / Columbia Pictures, © Xavier Collin/Image Press Agency/BWP Media/East News

Адам Сандлър е един от най-богатите артисти през днешния ден. Може да го помните от 50 първи срещи, Happy Gilmore и Big Daddy. Но през днешния ден Сандлър е необикновено известен артист и сполучлив продуцент — неговият филм, Murder Mystery, стана шлагер на Netflix. Сандлър и Netlfix имат контракт за още 4 кино лентата.

Арън Тейлър-Джонсън (30 години)

© EAST NEWS, © O’Connor / AFF-USA.com / MEGA / Mega Agency / East News

Първата роля, която направи Арън Тейлър-Джонсън прочут, беше в необичайния екшън филм, Kick-Ass. Може да го помните и от „ Ана Каренина “ и „ Отмъстителите: Ерата на Ултрон “. Кариерата на Джонсън се развива много бързо — неотдавна се появи в историческа драма „ Кралят отвън закона “ и блокбъстърът на Кристофър Нолан „ Тенет “.

Оуен Уилсън (51 години)

© ASSOCIATED PRESS / East News, © Janet Gough / AFF-USA.com / MEGA / EAST NEWS

През 2000-те артистът е комедийна звезда. Той е взел участие в някои страхотни филми, в това число Shanghai Noon, Shut In и разбира се, Marley & Me. Уилсън продължава да се снима във филми и да демонстрира невероятния си трагичен гений.

Матю Макконъхи (51 години)

© Surfer, Dude / Berk/Lane Entertainment, © officiallymcconaughey / instagram

След като стана прочут като герой на романтичните филми, Матю Макконъхи продължава да ни впечатлява с невероятните си трансформации. Той спечели награда Оскар за „ Най-добър артист “ в Dallas Buyers Club, а персонажът му в Истински детектив стана емблематичен. И един от последните му подвизи беше да играе ролята на бизнесмен в Джентълмените.

Джоузеф Гордън-Левит (40 години)

© (500) Days of Summer / Fox Searchlight Pictures, © hitrecordjoe / instagram

Джоузеф Гордън-Левит стартира кариерата си много рано: той се появява в ситкоми, тийнейджърски комедии и трилъри. Но множеството хора схванаха за него с помощта на ролята му на Том в (500) дни лято. Въпреки че е взел участие в в действителност сполучливи филми, като Начало и Възраждането на тъмния рицар, той не се е трансформирал в топ звезда в Холивуд.

Орландо Блум (44 години)

© The Lord of the Rings: The Two Towers / New Line Cinema, © orlandobloom / instagram

Орландо Блум не беше прочут артист, когато получи огромния си билет за холивудската звезда — ролята на Леголас във великата трилогия, Властелинът на пръстените. След това той игра в супер сполучлив франчайз, „ Карибски пирати “ и получи функции в Троя и Небесното царство. През 2010 година Блум се завърна към ролята, която го направи прочут в трилогията „ Хобит “. В момента той работи върху фентъзи сериал Carnival Row.

Итън Хоук (50 години)

© EVERETT COLLECTION / EAST NEWS, © Invision / Invision / East News

Итън Хоук стартира актьорската си кариера много рано, само че едвам 2000-те години са тези, които го вършат прочут. Той взе участие в Training Day, Lord of War и Assault on Recinct 13. Въпреки че последвалите му функции не бяха толкоз сполучливи, той се появява в доста известни филми на ужасите и самостоятелни филми, като Boyhood.

Клайв Оуен (56 години)

© EVERETT COLLECTION / EAST NEWS, © Xavier Collin / Image Press Agency / BWP Media / East News

Клайв Оуен е известен с функциите си в Крал Артур, Дерайлиран и Град на прегрешението. Той ще се появи в новия сезон на American Crime Story, изобразявайки някогашния президент Бил Клинтън.

Чанинг Тейтъм (40 г.)

© Step Up / Touchstone Pictures, © Jennifer Lowery / Broadimage / Broad Image / East News

Ролята му на махленски танцьор в Step Up завоюва на Чанинг Тейтъм милиони фенове. След триумфа на музикалната драма, той заслужи билета си за света на огромните филми, като Джи. Ай. Джо: Възходът на Кобрата, Орелът и Kingsman: Златният кръг. Той също се появява в някои сантиментални комедии (Скъпи Джон), известни комедии (21 Jump Street) и даже драми (Ловец на лисици).

Тоби Магуайър (45 години)

© Spider-Man / Columbia Pictures, © Hutton Supancic / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

През 2002 година излезе първият филм за Спайдърмен, което направи Тоби Магуайър суперзвезда. За страдание ролята на Питър Паркър беше последната огромна роля за артиста. Може да сте хванали Магуайър в „ Да пожертваш пешка “ и „ Великият Гетсби “.

Брадли Купър (46 години)

© The Hangover / Warner Bros., © The Canadian Press / Associated Press / East News

Брадли Купър се появи в доста филми, само че стана в действителност прочут с ролята си в The Hangover. Купър беше интелигентен и деликатен към избора си на актьорска игра и по-късно избираше единствено положителни функции, като се появяваше във филми като Limitless и American Hustle. Той  също стана продуцент и режисьор. Засне A Star Is Born, който беше доста сполучлив филм и завоюва няколко номинации за Оскар.

Джош Хартнет (42 години)

© EAST NEWS, © MEGA / Mega Agency / East News

След огромните си функции в разнообразни военни филми, като Пърл Харбър и Черен ястреб, Джош Хартнет беше една от най-обещаващите холивудски звезди. Но след триумфа си през 2000-те, той се изгуби. Тези дни Хартнет не се появява в доста планове и най-вече снима нискобюджетни филми и ТВ сериали.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР