Все едно да питате дали подкрепяме политическите партии. Има много

...
Все едно да питате дали подкрепяме политическите партии. Има много
Коментари Харесай

Има искания, които властта трябва да си отвори ушите и да чуе много добре

Все едно да питате дали поддържаме политическите партии. Има доста хора и доста претенции на площада. Първо би трябвало да кажа, че демократичният митинг е изконно право. Няма по какъв начин някой са се разгласи срещу него. Базата на този митинг е обществена. Едно съществено голям брой има претенции, които властта би трябвало да си отвори ушите си и да чуе добре. Това са главно претенции за по-добър живот.
Така пред Българска национална телевизия Пламен Димитров от КНСБ разяснява митингите и настояванията на хората, които пета поредна вечер се събират пред Министерския съвет.
Има и провокатори, те би трябвало да бъдат изведени от площада, с цел да не опорочават митинга. Как ще се развие той зависи от институциите, и дали ще чуят това което, хората желаят, продължи той.
Ние сме при започване на една доста тежка икономическа рецесия, която към този момент събори към 100 000 души, запазихме други към 200 000, само че краткотрайно. Тази неустановеност е и една от аргументите за митингите, сподели Димитров.
Ние говорихме за 54 ограничения които подписахме в Националното тристранно съдействие, които никой не одобрявана съществено, оплака се Димитров.
Смятам, че до края на годината ситуацията ще се утежни. Тия прогнози за спад с 7% на действителната претовареност ще станат факт през последното тримесечие или след октомври и би трябвало да се мисли по какъв начин да се реагира изпреварващо. Има съответни оферти, които са на масата на властта и би трябвало да бъдат облечени в решения.
Няма обезпечаване на ликвидност на бизнеса още. Това, че се декларира от Караниколов, че ще се случи, не се случва, сподели още Димитров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР