Всъщност, в действителност не е точно така, както мъжете предпочитат

...
Всъщност, в действителност не е точно така, както мъжете предпочитат
Коментари Харесай

Женска фантазия, която шокира мъжкото население!

Всъщност, в реалност не е тъкмо по този начин, както мъжете избират да си мислят...

Жените всекидневно правят оценка плюсовете и минусите на връзките, които имат с колегата си. Неотдавнашно изследване, извършено върху група от 1400 мъже и дами, разкри защо в действителност мислят 53% от дамите. Традиционното мнение е, че дамите мислят за брак и по какъв начин да бъдат положителни съпруги, нали? Така че в никакъв случай не би ви хрумнало, че дамите в действителност мисли за разлъка с колегата си.

Но да. По-често дамите са основатели за бракоразвод, цели 69% от тях! Но това не значи, че мъжете са по-щастливи в брака.

Нежния пол, обаче, е по-подготвен за тази стъпка. Жените всекидневно, рутинно, преглеждат, мислят и обмислят плюсовете и минусите на връзката им с сътрудниците, преди дефинитивно да решат дали цялата връзка им се е отплатила прочувствено.

Причина за сходни мечти може да бъде настоящото положение на връзката им. Но в случай че тя дълго време не се трансформира към по-добро...


тогава не е на добре.

Изненадващ е фактът, че 35% от дамите са подали молба за бракоразвод единствено поради другите отзиви в политиката.

Една четвърт поискали документи за бракоразвод поради неприятния секс, по-късно заради ревнивост и най-после заради липса на доверие в своя сътрудник.

Случвало се е и единият сътрудник да се откаже от другия заради увеличение на телесното тегло или неприветлив външен тип.

Ако има признаци, че вашата партньорка мисли за бракоразвод, пробвайте се да разберете какво е това, което съставлява проблем във връзката, а не е било тематика на диалог до в този момент или не сте го приемали на съществено.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР