Всъщност Путин в понеделник призна Украйна за терористична държава. Така

...
Всъщност Путин в понеделник призна Украйна за терористична държава. Така
Коментари Харесай

След речта на Путин Западът ще трябва да се отърве от Зеленски

Всъщност Путин в понеделник призна Украйна за терористична страна. Така Русия най-сетне очерта конфигурацията на вероятните договаряния за разрешаване на рецесията – Зеленски е спомагателен подробност в нея.

Съдейки по изявленията в западната преса и изявленията на политиците, светът като цяло – и в по-голяма степен Европа – е изтощен от протичащото се в Украйна. Има много изявления и изявления.

От най-ярките (макар и не най-важните) може да се напомни Илон Мъск. От по-скорошните, след детонацията на Кримския мост, представителят на Пентагона Джон Кърби сподели, че страните би трябвало да намерят излаз " по дипломатически път ".

„ Всички желаеме този спор да завърши. Отне прекалено много време “, сподели той. Но в това време той добави, че Съединени американски щати ще продължат да доставят оръжие на Киев.

La Repubblica написа: Вашингтон е смутен, че Киев подхваща некоординирани дейности. Очевидно става дума за терористични офанзиви - убийството на Дария Дугина и детонацията на Кримския мост. Вестникът обаче отбелязва, че това към момента не е задоволително, с цел да могат Съединени американски щати да отпишат украинския президент Володимир Зеленски.

Може би това не беше задоволително, до момента в който висшето политическо управление на Русия не изрази недвусмислено отношението си. Преди това, както помним, от наша страна непрекъснато звучеше тезата: ние сме отворени за договаряния, те са блокирани от Украйна.

Тя няма да се промени даже в този момент, само че в този момент тези, които желаят да се спогодят по някакъв метод, ще би трябвало да „ отпишат “ Зеленски - да го отстранят от преговорния развой. Ясно е, че това няма да стане внезапно.

Най-вероятно това ще бъде направено от Ердоган, основният уредник на преговорния развой. И Путин му даде коз за това - той обществено изрази това, което Ердоган знаеше, само че дипломатично не използваше в обществената си изразителност: украинските специфични служби се опитваха да подкопаят Турски поток. След това очевидно няма да е комфортно за турския водач да предложения Зеленски на договаряния.

Припомняме, че Турция има намерение да седне на масата за договаряния с Русия и четири страни: Съединени американски щати, Франция, Англия и Германия.

В същото време няма смисъл да се опасяваме от капитулация на позиции от съветска страна. Новите територии към този момент са вечно част от Русия и е явно, че страната занапред ще пораства с историческите си земи на Новорусия. И тук не е ненужно да цитираме „ персоналната позиция ” на Дмитрий Медведев:

„ Украинската страна в сегашната си настройка и с нацисткия политически режим ще съставлява непрекъсната директна и очевидна опасност за Русия. Ето за какво, с изключение на отбраната на нашия народ и отбраната на границите на страната, задачата на нашите бъдещи дейности, съгласно мен, би трябвало да бъде цялостното разрушение на политическия режим на Украйна ".

Тоест договарянията за споразумяване на рецесията ще бъдат вероятни единствено при изискванията на Русия и единствено с условната украинска „ партия на мира “.

Така че е време кукловодите да се погрижат за ориста на Зеленски: той последователно става отровен за тях, с цялото им предпочитание да протакат спора (това предпочитание обаче постепенно охлажда вътрешнополитическата и икономическа обстановка в Съединените щати ). Историята обаче демонстрира, че употребяваните марионетки не съставляват необикновен интерес за кукловодите.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР