Всъщност от известно време Facebook предлага възможността да се публикуват

...
Всъщност от известно време Facebook предлага възможността да се публикуват
Коментари Харесай

Facebook улеснява споделянето на 3D изображения



Всъщност от известно време Фейсбук предлага опцията да се разгласяват 3D изображения, само че в този момент потребителите ще имат още една причина да употребяват опцията. Социалната мрежа към този момент ще поддържа общоприетия 3D файлов формат (gITF 2.0). Той освен разрешава обектите да наподобяват по-реалистично от позиция на текстури и светлина, само че и обезпечава по-лесни способи за тяхното шерване. Освен това 3D наличие към този момент ще може да се показа и когато е основано на телефона на потребителя. Например, притежателите на Xperia XZ1 могат да снимат предмет в 3D Creator и да го изпратят по-късно непосредствено във Фейсбук профила си. Също по този начин към този момент ще могат да се споделят изображения напряко от библиотеки като Oculus Medium или Гугъл Poly.

От компанията също по този начин намекнаха за 3D моделите с „ по-високо качество”, анимации и повече добавена действителност.

Прочетете още: Фейсбук тества бутон за проявление на отрицание

Фейсбук не крият каква е повода за тези усъвършенствания. Те имат интерес да насърчат повече материали за виртуална действителност, което на собствен ред значи повече постоянно шерване на 3D. Колкото повече такива изображения потребителите виждат в секцията „ Новини”, толкоз по-голяма е вероятността те да изберат Oculus Rift, с цел да се потопят в по-голяма степен в новата действителност.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР