Всъщност никой никога не трябва да бъде обиждан. А за

...
Всъщност никой никога не трябва да бъде обиждан. А за
Коментари Харесай

Никога не обиждайте любимците на Съдбата! Това ще ви струва много скъпо!

 Всъщност никой в никакъв случай не би трябвало да бъде обиждан. А за такива хора това важи с особена мощ!

Има хора, които не би трябвало да бъдат обиждани или наранени. Защото това ще ви коства изключително скъпо. Не тъй като те грубо ще си отмъстят, въобще не. Може би те даже нямат опция да се защитят или да санкционират този, който им предизвиква зло. Но за тях ще се застъпят тайнствените, които ги покровителстват. В антични времена такива хора са били наричани „ любимци на боговете “.

Ако някой обидел Ахил той се обръщал към майка си русалка, а тя  се обаждала за помощ на някой от боговете на Олимп. И те отмъщавали грубо на агресора!

В сериала „ Рим “ Цезар отхвърля да екзекутира двама легионери, които   инцидентно заобикалят гибелта и намират съкровища. Той споделя по този начин: Да не би да съм простак? Това са любимците на Фортуна, боговете очевидно ги покровителстват. Защо да си скапвам връзки с боговете? Така са разсъждавали в антични времена, забелязвайки, че не е добре да се отнасяме неприятно с някои хора. Все едно да си пъхнем главата в клетката с тигъра. Въпреки че самите тези любимци на   боговете може да не са били наясно с тяхната вълшебна отбрана.

Така на работа третирали една скромна жена по всевъзможен вероятен метод. Докато не забелязали следно: този, който обиждал тази тиха дама, незабавно се разболявал, попадал в злополука или затъвал в  огромни проблеми. Счупена ръка или крайник. Един проницателен чиновник, който се подиграл с носа на дамата, му изгоряла вилата същия ден. А шефът всякога, откакто показвал очевидна неправда по отношение на тази служителка, аварирал с колата си. Четири пъти. В три случая – не по своя виновност аварирал …

Някой бивал ограбен. Някой изпадал в тежка алергична рецесия … Започнали да считат дамата за магьосница. И спрели да я наскърбяват. А непретенциозно момиче от различен отдел, което се държало добре с тази дама, получила ненадейно завещание от отдалечен родственик – апартамент в столицата. И оферта за работа в стилния бизнес. Била видяна на сватбата на другарка …  появил се забележителен жених.

Жената не била магьосница. След това, когато връзките в екипа се подобрили, тъй като злобните чиновници напуснали, а шефът бил сменен от съответен човек, тази дама разказала нещо. Защо е толкоз тиха и не реагира на обиди и нападки? Защото от детството си забелязала: този, който съзнателно й навреди, незабавно получавал наказване от горната страна. Пада от мотора и си чупи крайници. А злото момиче, което измъчвало нейното коте и й се подигравало, било блъснато от кола. Момче от класа й се изгорило, откакто я блъснало. И по този начин нататък.

Затова тя решила да не влиза в спорове. Страхувала се, че тогава ще се случи нещо извънредно. Затова търпяла и мълчала … Може би агресорите са получили леко наказване? Не знаела за какво това се случва, почтено! И въпреки всичко – в живота някой я пази. Няколко пъти тя избягнала доста рискови и даже смъртоносни обстановки. Неизвестна мощ й помогнала и необикновено стичане на събитията!

Никой не знае за какво такива хора не би трябвало да се наскърбяват. Не! Всъщност никой не би трябвало да бъде обиждан или наранен. Но при положение на офанзива против „ любимците на боговете “, разплатата става неотложно. А другарството с тях носи изненадващо положителни резултати. Щастливо стичане на условия.

Може би тези хора извършват волята на боговете, както се е вярвало в Месопотамия и в Древна Гърция. Но те сигурно играят значима роля в ориста на света; те са нужни и нужни за нещо. Те са част от Замисъла. Като основните герои във филм или в книга. А каква е задачата на такива хора – няма по какъв начин да узнаем. И те не знаят. Те са много скромни, само че резултатът от значими процеси или огромни борби зависи от тяхното присъединяване и наличие.

Не ги обиждайте. Или в някаква степен някой от вас принадлежи към „ любимците на боговете “? В текста са посочени три знака: бързо отмъщение на агресорите, изумително избавление и усъвършенстване в живота на тези, които са във вашата непосредствена среда и общителни към вас …

Анна Кирянова

Пренебрегваните от ориста – Зодиакалните знаци, които ще получат през есента това, за което са се борили с години!

 

Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава по-малко, в сравнение с другите. И в действителност е по този начин – има доста хора в близост, които могат да се оправят с всичко…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР