Всъщност формулировката е малко по-разтеглива: Испания прави маските задължителни до

...
Всъщност формулировката е малко по-разтеглива: Испания прави маските задължителни до
Коментари Харесай

Май не е изненада: Испания налага носенето на маски завинаги

 Всъщност формулировката е малко по-разтеглива: Испания прави маските наложителни до цялостната победа над COVID-19.

„ Носенето на защитни маски в Испания ще бъде наложително до цялостната победа над ковид “, разгласи здравният министър на страната Салвадор Ия, представен от осведомителните организации.

Министърът е безапелационен, че защитните маски „ ще би трябвало да се носят, до момента в който не победим вечно вируса, което значи до откриването на дейно лекуване или ваксина против него “.

„ Коронавирусната пандемия се задълбочава в световен мащаб “, предизвести шефът на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Гебрейесус, представен от осведомителните организации.

„ Пандемията върлува повече от 6 месеца и в този момент не е моментът страните да отстъпват от мерките„, сподели той. Шефът на СЗО означи, че Европа е постигнала прогрес в битката със болестта, въпреки че в Източна Европа в последните дни броят на новозаразените с ковид се усилва. Той прикани всички страни към зоркост, с цел да не се допусне възобновление на болестта, изключително при всеобщи събирания.

В 9 от последните 10 дни са регистрирани по повече от 100 хиляди случаи, като най-вече са били 136 хиляди за денонощие, означи доктор Тедрос Гебрейесус. 75% от тях са били от двете Америки и Южна Азия.

На този декор, на изцепките на Гебрейесус, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп прекрати финансирането на СЗО и упрекна организацията, че слугува на Китай.

Най- най-после фантазията на владетелите на всички страни се сбъдва, на недоволните хора към този момент съумяха да надянат маски, а идната стъпка ще бъде здрави каишки и намордници.

Ще забележим!

Как лъжата унищожава организма на лъжеца: Връзката сред душeвността и соматичните болести

 

Учените към този момент са потвърдили, че лъжата усилва риска от развиване на меланхолия, зависимости, незадоволство от работата или връзките. Лъжите въздействат освен на прочувственото, само че и на физическото положение на…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР