Всъщност аз съм свършил, каквото съм могъл. И съм сигурен,

...
Всъщност аз съм свършил, каквото съм могъл. И съм сигурен,
Коментари Харесай

Дълбоки Съболезнования. Големият Български Актьор Владо Пенев Загуби Най-Близък Човек. Пореден Тежък Удар

Всъщност аз съм приключил, каквото съм могъл. И съм сигурен, че и тя в този момент от горната страна ми споделя: " Да, ти направи всичко, каквото би трябвало! Няма да се притесняваш! ", показа неотдавна Владо Пенев.

Наложило се майка му да постъпи в заведението, поради влошеното й положение, което не разрешавало да стои у дома. Актьорът, който изигра контрольор Попов в паметния сериал " Под прикритие ” " имал мощна връзка с родителката си, защото израснал най-много с нейните грижи.

" Не помня татко си, тъй като той е умрял, когато съм бил бебе на 4 месеца и просто нямам образен, никакъв спомен ", споделял е Владо Пенев. Никола Пенев, който бил публицист във вестник " Земеделско знаме ", бил извънредно добър другар с Радой Ралин. " Даже Радой, като ме срещнеше на улицата, отвръщаше с: „ Леле, леле, какъв беше татко ти! ". Усещах, че татко ми е бил впечатляващ! Маргарита Дупаринова също му е била огромна другарка. Бил е член на Български земеделски народен съюз ", споделя Владо Пенев.

Останала вдовица на 33 години, родителката на артиста философски посрещала житейските тествания и съумяла да съобщи на децата си своята мощ на духа и умеене да преодлява компликациите, без да се оплаква. " Много значима дума и за майка ми, светла й памет, е достолепие! Това, което ти се случва, да го преживееш с достолепие, да преминеш през него с достолепие, да не сведеш глава, да не направиш взаимни отстъпки, да не кривнеш от верния, положителния, позитивния път ", споделя Владо Пенев, написа Пик. Той добавя, че майка му имала голямо възприятие за комизъм и самоирония, била доста умна и фина жена, без това да е натрапчиво, написа столичен седмичник.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР