Вричане във вярност към Милан даде надежди на привържениците, че

...
Вричане във вярност към Милан даде надежди на привържениците, че
Коментари Харесай

Хакнато съобщение от Донарума даде надежди на привържениците на "Милан"

Вричане във честност към " Милан " даде очаквания на последователите, че надареният вратар Джанлуиджи Донарума ще остане в клуба. Оказа се обаче, че профилът на играча в " Инстаграм " е бил хакнат.

" Туитовете сред мен и Джиджи са другарски. Ще се срещнем с " Милан " след европейското. Най-важен сега е националният тим ", се споделя в последния пост в " Туитър " на сътрудника на Донарума - Мино Райола.

Информацията е спорна, откакто преди повече от седмица Донарума разгласи публично, че няма да продължи контракта си с " росонерите ", който изтича през 2018 година В момента младият пазач е с националния тим на Италия на европейското състезание до 21 години в Полша.

В неделя 18-годишният вратар изрече своята поддръжка към Ройола по отношение на появилата се информация, че двамата ще прекратят взаимоотношенията си. " Донарума, Райола - през вчерашния ден, през днешния ден и на следващия ден ", написа в " Туитър " вратарят.

Последва пост в " Инстаграм " на футболиста на " Милан ", в който се врича във честност на " росонерите ". По-късно известието и профилът бяха изтрити, а играчът съобщи, че акаунтът му е бил хакнат.

" Искам да подчертая безспорната си обич към " Милан " и неговите почитатели. В момента в мозъка ми е националният тим, с който се надявам да развеселявам всички последователи. Моето заричане е, че незабавно щом завърши европейското, ще се срещна с клуба дружно със семейстовото и сътрудникът ми, с цел да обсъдим подновяването на контракта ", се споделя в изтрития пост.

Райола, който е един от най-влиятелните футболни сътрудници в света и съставлява играчи с контракти за над 350 милиона $, разяснява тематиката по закачлив метод. " Донариола против злобарите - 1:0. Какво следва? ", написа в " Туитър " 49-годишният италианец, който е разследван от ФИФА към прехвърлянето на Пол Погба от " Ювентус " в " Манчестър юнайтед ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР