Ври и кипи в полицията в Сандански. Дисциплинарна проверка срещу

...
Ври и кипи в полицията в Сандански. Дисциплинарна проверка срещу
Коментари Харесай

Обрат! В Сандански хвалят полицаите, озаптили пияния шофьор Георги Андонов

Ври и кипи в полицията в Сандански. Дисциплинарна инспекция против двама служители на реда, поради побой над пийнал водач, принудил патрула да го преследва, разкри латентната омраза в ръководството и действието на противникови групировки измежду локалните ченгета, шушукат из курортния град, написа Struma.com.

Случаят извади нескрито злостни мнения по адрес на служителите на реда, Валентин Бешков и Янко Сулев, заловили мъртво пийнал водач, препускал по пътищата.

Припомняме, че санданчанинът Г. Андонов се оплака от побой. Той упрекна Сулев и Бешков, че са го ритали с бутонките, че са го удряли с палките. Полицаите от своя страна изясняват случилото се, като казус, извънредно рисково държание на водача, който с противоположен завой избягал от патрула, карал като гневен по пътищата, изоставил колата си, направил още един опит за бягство. Бил хванат и след борба с служителите на реда и търкаляне по улицата, е закопчан с белезници.

Лекари свидетелстват, че когато пияният и обичай мъж е докаран в полицията, служителите на реда били кални и мръсни, единият се оплаквал от болки в корема, поради ритници, отнесени от арестувания, който даже, за малко, не прегазил единият от тях при маневрата си противоположен завой. При едно от задържанията на криминалнопроявено лице служителят на реда В. Бешков преди време пострада, бе със счупена ръка от сходен агресор на пътя.

През октомври същият този служител на реда пък скъса мускулна връзка, гонейки престъпен нарушител, който залови с дрога. Справка демонстрира, че Бешков и сътрудника му имат най-вече хванати пияни водачи, наркомани и дилъри зад кормилото в полицейското ръководство на курортния град. Случаят с бития пийнал водач провокира спорни мнения и в обществото. По-голямата част от санданчани в мненията си са на страната на двамата служители на реда, които са обект на прицел. Все още не е пропуснат ужасът от това, по какъв начин водач прегази и умъртви малко дете на улица в Сандански преди месец. Хората славят Господ, че не е позволил пияният Андонов да убие някого, защото минути преди той да влезе с гневна скорост в улицата, където е бил арестуван са играели 20 деца, споделиха очевидци.

Вчера коментар за случилото се разгласява и евродепутатът Н. Бареков.
Ето какво написа той: Този бо**** е хванат пийнал като талпа да кара по интернационалния път Е79 (вика 2-3 ракии, смятай селски по 60 градуса) и твърди, че служителите на реда го били набили и “влачили гол по земята”.... не е затрил човек, семейство или цялостен бус по божията воля и чиста случайност. Малко, прекомерно малко му е било, в случай че е ял пердах. Подобни уроди би трябвало да се санкционират сурово и на момента. По бърза правосъдна процедура в границите на седмица и то от 10 години непоколебим затвор нагоре. А това говедо направил и гонка, тъй като не желал да му вземат книжката. Браво на момчетата служители на реда от Сандански!

Подобни мнения има и във Facebook. За някои дейностите на служителите на реда са осъдителни-никой няма право да бие различен човек, други обаче са безапелационни - За нарушителите би трябвало здрава ръка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР