Времето за уютни и топли дрехи е вече тук! Сега

...
Времето за уютни и топли дрехи е вече тук! Сега
Коментари Харесай

5 палта, които трябва да имате този сезон

Времето за уютни и топли облекла е към този момент тук! Сега е моментът да се сдобиете с най-красивите и ефектни модели палта за идните студени дни. Приготвили сме ви пет вида палта, които са оптимално мултифункционални, имат страхотна кройка и десен, имат елементарно комбинативни цветове с всичките ви облекла и ще прибавят дозата грациозност в тоалета ви, от която всяка дама има потребност. Кой споделя, че не можете да изглеждате изтънчено, в случай че сте уместно облечени за зимата? Разгледайте предложенията ни и се осмелете да опитате:

 5 палта, които би трябвало да имате този сезон Pinterest

Кашмирни палта в телесни цветове

Няма по-голяма класика в платовете подобаващи за палто от кашмира, за това и доста дизайнери се стопират точно на него. Когато го предпочетете в телесната цветова гама и в права класическа кройка по тялото ви, по опция със закопчаване с колан в талията, вие към този момент сте се сдобили с една дреха, която постоянно ще бъде настояща и ще се трансформира в най-хубавият ви асистент в пътят към безупречната визия даже и в студените дни.

 5 палта, които би трябвало да имате този сезон Pinterest

Палта с линеарни десени

Този вид плата са идеални за дамите, които желаят да наподобяват по-вталени. Оптично разделят тялото и го вършат по-малко. При тях е добре да се спрете на по-свободна кройка, по опция даже един номер над вашия. Оувърсайз палтата, или облеклата с едни или два номера над личния ви размер, са изключително подобаващи при връхните облекла през този сезон.

 5 палта, които би трябвало да имате този сезон Pinterest

Класическо палто с ревер и дължина под коляното
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР