Времето за страдание приключи за бившата жена на Сашо Кадиев

...
Времето за страдание приключи за бившата жена на Сашо Кадиев
Коментари Харесай

Бившата на Сашо Кадиев си намери нов, замъкна го и при "мама" Катя Евро!

Времето за страдалчество завърши за някогашната жена на Сашо Кадиев – красивата танцьорка Таня Тончева.

През последните месеци синът на Катето Евро показва какъв брой бясно влюбен е в новата си другарка – моделката Ивелина Чоева, даже ги събра с някогашната в общ кадър, единствено и единствено да покаже, че сред тях всичко е наред. Това, което се случва в персоналния живот на майката на детето му – Таня Тончева обаче, е не по-малко завладяващо.

До сексапилната танцьорка също има нов човек, който обаче, за разлика от Кадиев, тя усърдно крие от медиите. Видно от профила й е, че там не са качени нито една от общите й фотоси с новата обич в живота й. Дали от поверие или просто, с цел да резервира персоналния си живот надалеч от публичните мнения, единствено брюнетката си знае.

Според информациите мъжът до Таня не е обществена персона, а няма и желание да става прочут около обичаната си. Но пък брюнетката от дълго време го е срещнала с някогашната си свекърва Катето Евро, която й е като майка след гибелта на нейната родна, която загуби през 2019-та година. В края на 2020-та пък от коронавирус си отиде и братът на танцьорката, написа „ Галерия “.

Именно новият обичан на Таня е индивидът, който съумява да я извади от сложния интервал и да я направи още веднъж щастлива и усмихната, както сме привикнали и ние да я виждаме в общественото пространство.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР