Времето за събличане по бански и ходене на плажа предстои,

...
Времето за събличане по бански и ходене на плажа предстои,
Коментари Харесай

70% от жените са готови да се откажат от секса в замяна на идеална фигура

Времето за събличане по бански и вървене на плажа следва, тъй че дамите се усещат все по-напрегнати от нуждата да отслабнат. Ново проучване демонстрира какъв брой неустановеност провокира лятото у дамите и до каква степен тяхната самокритика понижава заради потребността от „ летни “ тела, оповестява „ Дейли Мейл “.
Около 82% от дамите се усещат под напън за загуба на тегло преди лятото, а 68% биха се отказали от секс за месец или повече, в случай че получат мечтания тип в подмяна, демонстрира изследване на списание „ Шейп “.
Около 50% от дамите не харесват корема си, а 29% от тях са най-недоволни от бедрата си. Повечето дами упражняват през пролетните месеци, с цел да имат повече самочувствие на плажа, а 47% от тях признават, че вършат коремни преси и други извършения за талията.
Жените, които се усещат принудени да отслабнат, в огромна степен упрекват Facebook за това. Около 90% от дамите в никакъв случай не биха „ желали “ фотография на себе си по бански, на която са „ тагнати “ (отбелязани), а 44% от дамите биха помолили другари да изтрият отбелязването или фотографията им от обществените медии.
Половината дами признават, че се усещат най-комфортно в бански пред своите другари или сътрудници, до момента в който 18% от тях се усещат удобно в компанията на мъже. По-малко от 10% от дамите се усещат добре по бански пред непознати. Около 60% съблюдават постоянно диета преди летния сезон, от които 53% понижават приема на калории, 22% се отхвърлят от въглехидрати, а 15% избират различни решения.
Най-трудна е загубата на последните пет кг преди да отидат на плажа, което тормози 79% от дамите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР