Времето за първия турнир от „Големия шлем“ за 2022 г.

...
Времето за първия турнир от „Големия шлем“ за 2022 г.
Коментари Харесай

Джон Милман: Дайте шанс за изява на Australian Open и на неваксинираните тенисисти

Времето за първия шампионат от „ Големия шлем “ за 2022 година наближава, а уредниците към момента се двоумят дали да наложат цялостно ограничаване за неимунизираните тенисисти или да им предложат опция с проби и карантина. Именно за това прикани австралиецът Джон Милман, макар че самият той е ваксиниран против Covid-19.

„ Аз съм „ За “ имунизациите. Искам всички да се ваксинират. Аз го направих и се усещам добре. Но ми се желае всички играчи да имат опция да играят тенис, без значение дали са неимунизирани и би трябвало да изтърпят 14-дневна карантина. Ще ми се най-малко да имат тази опция “, сподели Милман пред 3AW, представен от Eurosport.

Световният №57 има вяра, че толерантността към персоналния избор на хората е значим аспект от живота ни, изключително когато има потвърдено работещи способи за запазване здравето на хората и без да се постанова безусловно здравна намеса.

Към момента везните клонят повече към ограничение на неимунизираните от присъединяване на Australian Open, само че обстановката с ковид се трансформира толкоз динамично, че сигурно не сме очевидци на окончателното решение на домакините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР