Времето в петък, 22 ноември, ще е облачно, на много

...
Времето в петък, 22 ноември, ще е облачно, на много
Коментари Харесай

Не излизайте без чадър днес! Обилни валежи в 12 области у нас

Времето в петък, 22 ноември, ще е облачно, на доста места с превалявания от дъжд, температурите се намаляват, гласи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

``
реклама
 
Жълт код за значителни превалявания е разгласен в 12 области от Централна, Южна и Югозападна България : Плевен, Велико Търново, Габрово, Ловеч, София-област, Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Благоевград, Смолян, Кърджали и Хасково.

Почти без превалявания ще остане в източните региони. С сдържан, в източните региони и поречието на Дунав и краткотрайно мощен вятър от изток-североизток ще продължи да става студено.

Вятърът ще бъде насочен от север и североизток - на множеството места сдържан, а в източните региони и по поречието на Дунав краткотрайно мощен. Той ще придвижва над страната по-студен въздух. Така температурите в Северна България осезаемо ще се намалят.

Максималните температури са в интервала 7-12 градуса. Минималните температури в по-голямата част от страната са в рамките на 5-10 градуса, по Черноморието малко по-високи.

Във Варна и Бургас ще е 12 градуса, 11 градуса ще е в Пловдив, Сандански и Ямбол. В София и Шумен - 8 градуса, 7° - в Русе, Силистра и Плевен.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР