Времето, в което живеем от както сме в ЕС, не

...
Времето, в което живеем от както сме в ЕС, не
Коментари Харесай

Стефан Софиянски: Ако Митьо Очите е толкова опасен, защо толкова години е на свобода

Времето, в което живеем от както сме в Европейски Съюз, не ни бута напред. Обстановката в страната не е на добре. Това съобщи някогашният длъжностен министър председател и някогашен кмет на София Стефан Софиянски в утринния блок на БТВ.
"Ако Митьо Очиите е толкоз рисков, за какво толкоз години е на независимост. Не познавам неговия бизнес. Факт е, че двете политически сили имат връзка с престъпния контингент ", разяснява Софиянски ареста на Димитър Желязков - Очите.
"Политическите сили имат непрекъснати нападки, които са направили по-грешни неща ", добави някогашният кмет на София.
"Проблемът с външния ни дълг, че парите изчезват, а не се употребяват за нарастване на приходите и напредък на стопанската система ", акцентира Стефан Софиянски.
Според Софиянски изявленията премиера Бойко Борисов, във връзка с финансовата политика на страната, са популистки. Той уточни, че през последните години външният дълг на страната ни се е нараснал двойно.
„ Безспорно той е невисок на фона на останалите европейски страни, само че казусът е, че тези пари изчезват без да се вложат в съответен стопански растеж”, добави политикът.
Бившият длъжностен министър председател съобщи, че Европейски Съюз избира влизането ни в еврозоната да се забави, а това ще бъде потребно и за българското общество.
„ Тези хора знаят, че със слабите темпове на развиване, България си лепна етикета „ най-бедна страна.” Със 170 евро пенсия кой ще те одобри в еврозоната”, сподели още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР