Времето тече, грабнете промоциятаГладко работещата операционна система е силно препоръчителна

...
Времето тече, грабнете промоциятаГладко работещата операционна система е силно препоръчителна
Коментари Харесай

Вземете подходящите инструменти за домашен офис! Windows 10 за €8,67

Времето тече, грабнете промоцията

Гладко работещата операционна система е мощно целесъобразна за домашния офис
(илюстрация: Keysworlds)

Вълна от случаи на C ovid-19 се появи в Европа в края на януари. Вирусът се популяризира съвсем на всички места по света, с огромни групи инфектирани хора. Изненадващо, съгласно изказванията на медици, е, че инфектиран човек може да няма никакви признаци, заради което вирусът се популяризира елементарно измежду здрави хора.

Положението става все по-тежко, към този момент не е безвредно да излизате за работа. Гугъл, Microsoft, Twitter, Hitachi, Apple, Amazon, Chevron, Salesforce, Spotify… От Обединеното кралство до Съединени американски щати, Япония и Южна Корея, това са все световни компании, които през последните няколко дни вкараха наложителни политики за работа от вкъщи на фона на разпространяването на Covid-19.

В резултат на това от ден на ден хора избират да работят от у дома. Домашният офис ще се трансформира в световна наклонност в международен мащаб. Работата вкъщи, без да бъдете наранени и да се подсигурите както финансово, по този начин и физически е чудесна опция.

Как обаче да работим вкъщи толкоз дейно, колкото в офиса? Първо, спазвайте постоянен график за работа и отмора. Второ, създайте обособена работна зона вкъщи и си вземете комфортни маси и столове. По-важното е, че безпрепятствено работещата операционна система е мощно целесъобразна. Под въздействието на пандемията от ковид ще стане незабавно належащо пазаруването на офис програмен продукт.

Windows 10 единствено за €8,67!

Веднага откакто влезете в Windows 10 PC със своя Microsoft акаунт, автоматизирано се ползват неповторимите конфигурационни настройки и информацията от потребителския профил. Личните данни в облака – поддържани с комбинацията от Microsoft OneDrive и Box – също ще бъдат разполагаем, без да ги трансферирате. Не е късно да извършите превключването.

За да помогне на хората да получат по-добра работна среда в изискванията на пандемия Covid-19, Keysworlds предлага 38% отстъпка – ще ви коства единствено $9,49, с цел да получите Windows 10 за ъпгрейд на вашия районен съд. Приложете извънреден код за отстъпка SPOFF38 с вашата поръчка още в този момент.

Microsoft Office 2019 единствено за $32,27!

Предимствата на Microsoft Office 2019 за вашата SoHo работа (в дребния и домакински офис) не приключват с инсталиране и настройката на компютъра. Microsoft Office 2019 има доста потребни функционалности, които ще създадат работата ви елементарна и високоефективна. Направете ъпгрейд на вашия компютър с най-хубавата цена в този момент – единствено за $32,27 с код за отстъпка SPOFF50 . Keysworlds ви предлага съвършени софтуерни артикули и обслужване на клиентите, с цел да сте спокойни след покупката.



Разгледайте Microsoft Office 2019 предложенията по-долу и използвайте код SPOFF50 за 50% отстъпка.

Прегледайте всички серии Microsoft артикули по-долу като Windows ключ и се възползвайте от 38% отстъпка с промо код SPOFF38 .

Забележка: Отстъпката от 50% е годна единствено до края на Март 2020 , до момента в който отстъпката от 38% е годна, до момента в който работи кодът за отстъпка. Времето е лимитирано, елате и грабнете промоцията в този момент.

Лесна покупка, елементарно заплащане

Keysworlds предлага отлична услуга и профилирана автоматизирана система с несравнима успеваемост, гарантираща 100% задоволеност на клиентите ! Ще получите своя продуктов ключ до минути по електронната поща. Keysworlds предлага също лесни, сигурни и надеждни способи за заплащане като PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта, както и 24/7 обслужване на клиенти ( [email protected] ), с цел да подсигурява, че получавате съответно подпомагане, когато ви е належащо.

платена публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР