Времето става все по-студено, но това непременно не означава, че

...
Времето става все по-студено, но това непременно не означава, че
Коментари Харесай

Вълнен пуловер с елегантна пола? О, да!

Времето става все по-студено, само че това безусловно не значи, че с рухването на температурите би трябвало да създадем компромис и с елегентността в ежедневната ни визия. Представяме ви истинска концепция за есенно-зимно видоизменение, което може да реализирате още през днешния ден и то без да подновявате дрешника си.

Най-стилните фешън опити в доста случаи са и най-неочакваните. А догато избирате своя тоалет, не робувайте на досадни публични схващания, че има съответни материи и цветове, които "не си отиват ".

Не бързайте да изхвърляте остарелия си вълнен пуловер или да го пенсионирате в категория "дрехи за у дома ". Вижте в нашата изложба по какъв начин може да го съчетаете с пола и боти на висок ток, с цел да постигнете неотразима елегантна визия за сезон есен/зима 2019.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 публични РОКЛИ ПОД 50 ЛВ за всеки мотив Мода и козметика EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 публични РОКЛИ ПОД 50 ЛВ за всеки мотив  Класа и хубост: Кралица Летисия очарова всички в Куба Кралица на шопинга Класа и хубост: Кралица Летисия очарова всички в Куба  Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите Кралица на шопинга Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР