Времето си минава, коронацията наближава, а тъмните тайни на крал

...
Времето си минава, коронацията наближава, а тъмните тайни на крал
Коментари Харесай

Тъмните тайни на краля: Чарлз III настани по милост брат си Андрю в къщата на низвергнатия Хари

Времето си минава, коронацията наближава, а тъмните секрети на крал Чарлз III изплуват една след друга. Най-шокиращата, която научихме през днешния ден е, че наследникът на Елизабет Втора персонално е изгонил сина си принц Хари и снаха си Меган Маркъл от вкъщи им Фрогмор Котидж и безусловно ги оставил на улицата. Припомняме ви, че това беше единственият парцел в Лондон и като цяло във Англия, който им беше позволено да населяват.

Чарлз обаче, въпреки и неведнъж да е изтичала информация, че е помагал финансово на херцозите на Съсекс, откакто отпътуваха за Съединени американски щати, в действителност ще се окаже, че към този момент е в действителност недопечен с тях. Но не може да се каже, че е несправедливо, защото известието за изпъждане на Меган и Хари от Фрогмор Котидж е било издадено дни, откакто книгата на принца " Резервен " излязла на пазара, издават източници от Бъкингамския замък. 

 крал Чарлз Трети

Според информацията, Чарлз лишил сина си и брачната половинка му от жилище във Англия, с цел да настани брат си, принц Андрю, в него. Припомняме ви, че той също беше отстранен от семейството и беше заставен да приключи активността си като старши член на кралското семейство, откакто беше упрекнат в полово принуждение. Кралица Елизабет обаче му подаде ръка в последните месеци от живота си и евентуално Чарлз следва волята ѝ. Ето за какво, още предходната седмица, Андрю е получил ключовете от Фрогмор Котидж. 

 принц Андрю

Говори се, че херцогът на Йорк за момента се съпротивлява на смяната и не желае да се настани в имението до Лондон, само че все пак, сега Меган и Хари са принудени да освободят къщата. Това е единственият парцел, който беше на тяхно разположение в случаите, в които се постанова да отсядат във Англия. Независимо дали Андрю ще се реалокира във Фрогмор Котидж, херцозите на Съсекс към този момент са длъжни да отстранен всичките си такъми от там.

 

Освен записките на Хари, кралят прави този ход и поради наближаващата коронация, като " приключва " преместването на сина си и снаха си в Съединени американски щати, също така е намек и по въпроса дали херцозите ще получат покана за историческото събитие. 

 Меган Маркъл, принц Хари

" Това е формалният край за Меган и Хари във Англия и за тях е непостижимо да се съпротивляват на изгонването им от Фрогмор ", издават източниците от кралския двор. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР