Времето ще покаже дали посещението е било успешно, или не.

...
Времето ще покаже дали посещението е било успешно, или не.
Коментари Харесай

Цветанов: Времето ще покаже дали посещението на Борисов в Русия е било успешно, или не

Времето ще покаже дали визитата е било сполучливо, или не. Разбира се, опозицията постоянно подлага на критика и споделя на черното бяло. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, съобщи кореспондент на БЛИЦ.

" Борисов се старае да отбрани националния интерес и не би желал да излезе от рамката на Европейски Съюз. Това, което направи Борисов за коментара за Южен поток, той се извини. Той сега приказва за възможна тръба, която да бъде до България, а за Южен поток бе конструиран по непрогледен метод ", разяснява той.

" В момента има два реактора, които са платени от страната и би трябвало да се вземе решение от българската страна. Трябва да защитим националния интерес. Проектът за Белене е на стойност към 20 милиарда лв.. Трябва да е ясно дали този план ще се случи, без национална гаранция. Това ще бъде политически спор, който ще се води в идващите две седмици за отпадаме на мораториума и да водим договаряния с евентуални купувачи ", уточни още Цветанов.

Удачно е Борисов да пристигна и да се разиска срещата с Путин. В идващите седмици министърът на енергетиката ще бъде задоволително да пристигна, с цел да бъдат разисквани значимите хрумвания.

Никол ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР