Времето ще бъде слънчево. Ще продължи да духа умерен вятър

...
Времето ще бъде слънчево. Ще продължи да духа умерен вятър
Коментари Харесай

Топлото време идва, за да остане

Времето ще бъде слънчево. Ще продължи да духа сдържан вятър от изток-североизток, който след обяд последователно ще отслабва. Максималните температури ще са сред 12° и 17°.

По Черноморието ще продължи да духа сдържан до мощен североизточен вятър и вълнението на морето ще бъде 4-5 бала. Привечер вятърът последователно ще стартира да отслабва. Времето ще е най-вече слънчево. Максималните температури на въздуха ще са: 9°-14°. Температурата на морската вода ще е 9-10°.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще продължи да духа мощен до плевел вятър от изток-североизток, който денем последователно ще отслабва. Максимална температура на височина 1200 метра към 3°, на 2000 метра – към минус 3°.

През идващите три дни ще бъде слънчево. В сряда вятърът ще се задържи от изток-североизток, в източните региони към момента до сдържан, в четвъртък - ще отслабне, а в петък ще се ориентира от северозапад. Минималните температури ще са от минус 1°-минус 2° тук-там в Северна и Западна България до 4°-6° в източните региони. Дневните постепенно ще се покачват и в петък оптималните ще са сред 16° и 21°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР