Времето ще бъде предимно облачно. Валежите ще продължат в югозападната

...
Времето ще бъде предимно облачно. Валежите ще продължат в югозападната
Коментари Харесай

Хладен, ветровит и студен ще е днешният вторник

Времето ще бъде най-вече облачно.

Валежите ще продължат в югозападната половина от страната, като тук-там там количествата ще са обилни. Източният вятър ще се усили и с него ще продължи да прониква леден въздух, осведоми Национален институт по метеорология и хидрология, съобщи Българска академия на науките.

Минималните температури ще са сред 4 и 9 градуса, а оптималните ще са сред 8 и 13 градуса; в Североизточна България, където ще има краткотрайни разкъсвания на облачността - до 16-17 градуса. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и денем няма да се промени значително.

Над Черноморието ще доминира облачно време, само че ще е съвсем без превалявания. Максималните температури ще са сред 12 и 14 градуса. Температурата на морската вода е 11-13 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала. Над планините ще е най-вече облачно, с превалявания, най-вече от дъжд, само че, с понижението на температурите, границата дъжд-сняг вечерта ще падне до 1200 метра. Максималната температура на 1200 метра ще е 4-5 градуса, на 2000 метра - към 0 градуса.

Подробности за времето може да намерите тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР