Времето работи в полза на Борисов според мен. Захладня. И

...
Времето работи в полза на Борисов според мен. Захладня. И
Коментари Харесай

Бабикян иронизира Борисов в студиото на Нова тв: Предоволни хора протестират

" Времето работи в интерес на Борисов съгласно мен. Захладня. И хората допускам, че ще умрат от боязън и ще се приберат ". Това бе един от мненията на пиар специалиста Арман Бабикян, който е измежду основателите на митинга против държавното управление и основния прокурор Иван Гешев, в студиото на Нова телевизия, където бе поканен дружно с Александър Владимиров от близкия до ГЕРБ Институт за дясна политика и водещ в близката до Делян Пеевски телевизия " Канал 3 ".

Избраният от Бабикян подигравателен звук към думите и тезите на премиера Бойко Борисов и останалите съперници на митинга не смути Лора Инджова, водещата от малкия екран на братя Домусчиеви, която напълно съществено го попита дали счита, че митингите няма да продължат със същия заряд, с който започнаха.

" След всички положителни стъпки на ръководството хората ще се разубедят, аз съм уверен. И безусловно ще се скрият назад в домовете си ", отвърна Бабикян с изцяло съществено изражение.

" Разбирам опита за подигравка на Бабикян. Тя обаче може да се окаже вярна. Ако хората се приберат, тъй като им е студено, нали разбирате каква им е мотивацията, с цел да са на площада ", разяснява Александър Владимиров.

" Мисля, че през вчерашния ден излязоха в още седем града предоволни хора, които да изразят насладата си от ръководството на господин Борисов. Така че, наподобява и те са се подвели ", сподели Арман Бабикян, говорейки за многохилядните митинги против държавното управление и основния прокурор.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР