Времето прекарано с приятели винаги носи приятни емоции. Темите на

...
Времето прекарано с приятели винаги носи приятни емоции. Темите на
Коментари Харесай

6 неща за връзката ви, които не бива да споделяте с приятелки

Времето прекарано с другари постоянно носи приятни страсти. Темите на нашите диалози са разнородни, а измежду тях попада и любовната ни връзка. Ако не желаете да си навредите, вижте какво е добре да не споделяте.

Подробности от спалнята
Без значение дали желаете да се похвалите или да споделите полово отчаяние, това е деликатна тематика, която не трябва да обсъждате с приятелския си кръг. Почти постоянно тази информация се разнася като клевета и може да доближи до обичания човек. Тези детайлности засягат единствено двама ви.

Изневери на колегата ви, които сте дали прошка или мислите да простите
Ако сте решили на 100% да прекратите връзката с колегата си след негова невярност, тогава имате повече съображение да споделите повода за вашия край. Но в случай че не сте уверени и смятате, че той заслужава още един късмет, тогава не споделяйте за неговата измяна. Вие може да намерите сили да простите, само че вашите другари ще се държат по различен метод с него, също така ще станете и обект на злословия.

Подозрения, че той може би ви изневерява
Някои неща в държанието на колегата може да ни накарат да се усъмним в неговата уместност към нас. Но от време на време тези наши подозрения се оказват неоснователни. Затова не трябва да споделяме с приятелския си кръг, изключително в случай че нямаме на 100% доказателство, че той ни изневерява.

Личните проблеми на колегата
Без значение на какъв стадий е връзката ви, проблемите на колегата ви са негови проблеми, частично и ваши. Може да го подкрепите, само че не е добре да разказвате за тях на приятелите си, изключително в случай че не могат да оказват помощ. Ако смятате, че биха могли да спомагат, преди да им споделите, обсъдете това с половинката си.

Вашите спорове
Когато се скараме с обичания човек, първо споделяме с близки другари. Това може да навреди на връзката ни, тъй като те може да не го харесват, също така чуват единствено вашата версия за обстановката, не и неговата. В такива случаи приятелите по-рядко дават рационални препоръки. Техните думи може да ви повлияят и да сложите завършек на връзката си, в случай, че е имало по какъв начин да поправите нещата. Възможно е несъзнателно да основат конспирация посред ви.

Слабостите на колегата ви
Слабите места ни вършат уязвими. Говорейки за несъвършенствата на колегата, вие давате мощ на останалите, която могат да употребяват против него, против вашата връзка, за да ви навредят. Но даже и да сте изцяло сигурни, че вашите другари не биха злоупотребили със споделеното, не е добре да говорите за обичания човек по този метод.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР