Времето, прекарано с близки и приятели в заведение, ни носи

...
Времето, прекарано с близки и приятели в заведение, ни носи
Коментари Харесай

Как да защитим правата си в ресторанта

Времето, прекарано с близки и другари в заведение, ни носи едни от най-приятните преживявания, които можем да имаме в дългите и топли летни вечери. Приповдигнатото въодушевление, позитивните страсти и желанието да ги запазим могат да притъпят нашата сензитивност към вероятно неуважение на правата ни като консуматори.

Ако в менюто липсва грамажът на предлаганите ястия или едвам при представянето на сметката стане ясно, че оповестената цена е за посоченото количество риба, само че в недопечен вид, а не след термична обработка, просто би трябвало да реагираме. Същото важи и когато сме привлечени от промоции с „ секрети условия ”, за които разбираме след това и сме лишени от опцията действително да се възползваме от обещаните отстъпки.

Не се постанова да вършим компромис при възникването на каквито и да било нарушаващи законовите ни права неудачи, защото ресторантьорите имат своите отговорности, а ние като клиенти – правото по цивилизован метод да пожелаваме от тях да ги съблюдават прецизно.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР