Времето предполага да извадим от гардероба си най-дебелите пуловери и

...
Времето предполага да извадим от гардероба си най-дебелите пуловери и
Коментари Харесай

5 стилни комбинации, които бихме пробвали тази седмица

Времето допуска да извадим от дрешника си най-дебелите пуловери и най-топлите палта и якета. И макар че бихме се отдали изцяло на комфорта на, работната седмица ни разрешава да прибавим повече грациозност в стайлинга си, изключително в случай че ни се постанова да излезем на открито.

Например, можем да сменяем дънките с кожен панталон, а вместо класическо палто да облечем дълга вълнена риза, която и тази зима е шлагер измежду връхните облекла. Избираме я в настоящото каре, с цел да прибавим малко цвят в студените дни.

Класическият панталон в сиво пък можем да комбинираме с обемно авиаторско яке , с цел да го извадим от познатата ни офисна среда, до момента в който работещите от у дома могат да съчетават обичания си суитшърт с елегантно дълго , с цел да изведат кучето си на разходка. Особено стилно е това комбиниране, в случай че и двете неща са в светли неутрални тонове.
               

Ако jogger панталоните към този момент са ви писнали, пък можете да ги замените с необятен карго панталон, който да бъде комбиниран с късо пухкаво яке и груби боти . Тук още веднъж огромна роля играе цвета, тъй като монохромната композиция в светли тонове наподобява елегантно даже и при по-спортни тоалети.

Най-често сигурно ще носим едноцветен пуловер с палто , което пък разрешава връхната дреха да е в някакъв ослепителен колорит или, което незабавно прави тоалета по-отличителен. Затова способстват и аксесоарите и в случай че имате потребност от ентусиазъм за тях, на ви чакат страхотни хрумвания. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР