Времето преди обяд ще е предимно слънчево. Следобед над Западна

...
Времето преди обяд ще е предимно слънчево. Следобед над Западна
Коментари Харесай

До 28 градуса днес

Времето преди обяд ще е най-вече слънчево. Следобед над Западна България, а до среднощ и над централната част на Дунавската низина ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има превалявания, съпроводени с гръмотевици.

Има условия и за градушки. Максималните температури ще са сред 23 и 28 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максималните температури ще са сред 22 и 26 градуса. Температурата на морската вода е 15-17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

В следобедните часове над масивите в Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа мощен юг-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра - към 11 градуса.

Атмосферното налягане едва ще се намали, а по здрач над западните региони ще стартира да се покачва, само че ще остане по-ниско от междинното за май, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология п, представени от Българска телеграфна агенция.

Най-актуалната прогноза за времето можете да видите ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР