Времето опроверга прякора Госпожа лъжа. Въпреки, че той не ми

...
Времето опроверга прякора Госпожа лъжа. Въпреки, че той не ми
Коментари Харесай

Цитат на деня: Времето опроверга прякора "Госпожа лъжа"

" Времето опроверга прякора " Госпожа неистина ". Въпреки, че той не ми харесваше, щях да се веселя да беше правилен ", сподели през днешния ден по Би Ти Ви водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Като мотив, в поддръжка на изказванието си, тя уточни, че новият заем за 200 млн. евро, за който е предизвестила, е реалност. Верни се оказали и опасенията и за двойните стандарти при храните.

" За страдание, моите " неистини " излязоха истина ", заключи Нинова. Според нея разногласията към избора на военен аероплан за армията имат за цел да се смъкна и омаловажи престижа на президентската институция и на Румен Радев.

Нинова разгласи, че Бойко Борисов ръководи в режим на премиерска република, като Народното събрание не е значим, а той взима решенията. Според нея фигурата на Радев заплашва Борисов и той прави опит да принизи престижа му. Председателят на левицата добави, че комисията за самолета е арбитражен съд за следствие на Радев.

За НДК се сблъскали лобитата на Павлова и Бъчварова

По мотив НДК и свадите с уволнението и връщането на работа на Мирослав Боршош Нинова съобщи, че са се сблъскали две лобита в ГЕРБ. Това на Румяна Бъчварова и на Лиляна Павлова. Борисов пък е направил несполучлив опит да лавира сред тях.

" Две групи в ГЕРБ взаимно се упрекнаха в корупция и напън и това се лепи на европредседателството ни и то на тематика плочки. Опорочиха най-важната идея, която можеше да ни сплоти в идната година ", разяснява тя.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР