Времето на тази коалиция изтече, заяви в Денят започва Лъчезар

...
Времето на тази коалиция изтече, заяви в Денят започва Лъчезар
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов: Времето на този кабинет изтече

Времето на тази коалиция изтече, съобщи в " Денят стартира " Лъчезар Борисов от ПГ на ГЕРБ. Той добави, че от ГЕРБ биха се обединили със всеки народен представител, подкрепящ вярното икономическо ръководство и не изключва никого за коалиция.

" Когато има вярна посока всички би трябвало да бъдат обединени. За първи път от 25 години виждаме, че ръководството в областта на финансите е опасност за финансовата и за националната сигурност. Не се съблюдава законодателството, определящо разходването на обществените финанси. Имаме една напълно чупена макрорамка, бюджет който споделя, че обедняваме, губим покупателна дарба. " - сподели Борисов.

Днес се чака от ГЕРБ да внесат квалифицирания от тях избор на съмнение към държавното управление поради неприятно ръководство и слаба финансова политика.

Борисов добави, че ГЕРБ ще покаже отношение към пенсионерите по време на идните диспути за бюджета, само че няма да поддържа тези ограничения, които съгласно партията вредят на стабилността на страната.

" Коалицията се потвърди вътрешно – сами приказват за мафия и корупция, преследват цели на непознати страни и демонстрираха доста ниско равнище на ръководство. Къде им е държавната стратегия? Няма никаква бистрота! ГЕРБ постоянно са подготвени да ръководят и са посочили, че се оправят добре с рецесии. " - сподели още Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР