Времето на първите срещи, целувки и дълги разговори е отминало.

...
Времето на първите срещи, целувки и дълги разговори е отминало.
Коментари Харесай

Шест грешки, които можеш да допуснеш, когато правиш секс за първи път с новото си гадже

Времето на първите срещи, целувки и дълги диалози е отминало. Предстои връзката ви да мине на идващ стадий и по-точно – да правиш секс за първи път с индивида, в който си влюбена. Първият път с новото гадже може да е много стресиращо прекарване. В главата ти се въртят куп терзания. Все отново, в случай че не се представиш добре, той може да не те потърси повече. Страхът може да те накара да допуснеш куп ужасни неточности, които могат да трансфорат първия секс в финален за новата ти връзка. С тази публикация ще ти помогнем да избегнеш най-малко шест от тях.

Прехвърляш отговорността на мъжа
Или казано с думи елементарни – да лежиш като мъртвец. Понякога девойките толкоз доста се опасяват да не позволен неточност, когато си лягат за първи път с някой мъж, боят се да не създадат нещо, което няма да се хареса на колегата им, че избират да се скрият и да чакат до края на половия акт. Това обаче надали ще накара колегата им да повтори с тях. Ако искаш първият секс да не се трансформира в финален, прави каквото обичаш, без да се страхуваш от нищо!

Стараеш се да изненадаш колегата си
Искаш да демонстрираш едновременно всичките си умения. Разбира се, че не би трябвало да си като дърво в леглото, само че несъмнено не е нужно да се опиташ да му покажеш всичките 120 техники за френска обич, които владееш. Ще имаш и други благоприятни условия да изненадаш колегата си и не би трябвало да го правиш по време на първия път. Да не приказваме, че към момента се срещат мъже, които имат едно мислено за разкрепостените девойки. Като нищо сътрудникът ти може да се окаже един от тях и без да попита, да си направи неправилни и неправилни заключения за теб.

Липса на всевъзможни страсти
Да, доста от дамите са нервни преди първия път, само че се стараят да не им проличава. А някои от неспокойствие изпадат в ступор. Най-големият смъртен грях в леглото е неналичието на страсти. Тогава назрява закономерният въпрос: в случай че не изпитваш никакви усеща и стремежи, за какво въобще си лягаш с него? Ако не се чувстваш подготвена за секс с новото си гадже, по-добре не бързай. А в случай че го правиш, тъй като в действителност искаш, тогава не крий възприятията си. Мъжете желаят да видят противоположната връзка, желаят да усещат, че подаряват партньорката си на драго сърце. И в никакъв случай не преигравай в леглото. Мъжете усещат лъжата, изключително първия път. Затова и не би трябвало да имитираш възбуденост или оргазъм. За да не допускаш неточности, си намерения, че той също е толкоз нервозен, колкото си и ти. Играта за пред аудитория ще направи първия ви секс още по-неловък.

Толерантност
Много рядко първият път е съвършен. Но това не значи, че би трябвало да мълчиш, в случай че ти предизвикват болежка. Нужно е да си казваш всякога, когато изпитваш някакъв дискомфорт. Навикът да мълчиш може да докара до доста съществени последствия. Ако половин година търпиш и се усмихваш, само че един ден решиш да кажеш какво ти предизвиква болежка, сътрудникът ти може и да не ти повярва. Ако по време на секс дамата се мръщи, само че мълчи, мъжът ще се усети, само че няма да разбере какво не е наред, тъй като партньорката му мълчи.

Сравняваш го с някогашния си
Това е една от най-често срещаните неточности при първия секс. Да сравняваш новия си с предходното си гадже е нещо, което не би трябвало да правиш, още повече пък, когато си лягате за първи път. Ако някогашният ти е толкоз прелестен, за какво не си с него? А в случай че е бил толкоз ужасяващ, за какво не спираш да го споменаваш?

Показваш отчаяние
Често пъти би трябвало да минат няколко месеца, преди една жена да почувства оргазъм с новия си сътрудник. Когато мъжът и дамата не се познават, им е доста мъчно да си дадат това, от което се нуждаят. Затова и не би трябвало да си правиш огромни илюзии за първия път. Да показваш на мъжа до себе си, че си разочарована, също не си коства. Той може да го запише към листата си с провали, а никой човек не се стреми да повтаря грешките си. Най-добре е по-късно да поговорите с какво може да подобрите секса. И запомни едно: първите три пъти не са показателни, че нещата в леглото няма да се получат!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР