Времето на летните блокбъстъри още не е дошло и през

...
Времето на летните блокбъстъри още не е дошло и през
Коментари Харесай

Най-очакваните кинопремиери през май

Времето на летните блокбъстъри още не е пристигнало и през май може да се насладим както на звездно холивудско кино, по този начин и на качествени европейски продукции.

" Потапяне "

Слабостта ни към Алисия Викандер ни кара да чакаме новия филм на Вим Вендерс с неспокойствие. В него тя е биоматематик, който изследва морските дълбини край Гренландия. Историята се завърта към любовната й връзка с Джеймс (Джеймс Макавой) - англичанин, следящ активността на терористични групировки.

По кината от 4 май

" Островът на кучетата "

Ако харесвате " Гранд хотел Будапеща " и " Кланът Таненбаум " колкото нас, тогава и вие би трябвало да тръпнете в очакване на следващото пъстро премеждие, сътворено от Уес Андерсън. Новият му филм е стоп моушън анимация, в който едно момче потегля да търси изгубеното си куче в Япония.

По кината от 11 май

" Без благосклонност "

Даян Крюгер от дълго време потвърди, че не е елементарната холивудска хубавица, а актриса, която може да понася тежки и съществени функции. Такава е в новата продукция на Фатих Акин, където играе жена, която губи брачна половинка и сина си при офанзива на неонацистка формация. Решена да отмъсти за нещастието, към този момент нищо не може да я спре.

По кината от 11 май

" Дедпул 2 "

Ето я и втората част на приключенията на нетрадиционния супергерой на Marvel. Дедпул се впуска на смъртоносна задача против полудял някогашен боец, до момента в който прави равносметка на това какво е значимо - фамилията, приятелите, гордостта да си супергерой или това да се държиш като гадняр, с цел да спасиш планетата.

По кината от 18 май

" Чаровният принц "

Анимацията е иронично намигане към идеалния свят на дисни героите. В нея един принц е толкоз неотразим, че получава отговор " Да ", преди да е задал въпроса. Освен това е заречен да се ожени не за една, а за цели три принцеси - Пепеляшка, Спящата хубавица и Снежанка. Преди да стигне до тях обаче се влюбва в една разбойничка. Филмът е озвучен на български с гласовете на Ненчо Балабанов, Весела Бонева, Криста, Рейбъл Роу и Татяна Етимова.

По кината от 18 май

" Соло: Историята от Междузвездни войни "

" Междузвездни войни " дават цяла галактика, на която да се развихри въображението на сценаристи и продуценти - сигурни сме, че могат да се основат още десетки продължения, предистории и спинофи с героите от епоса на Джордж Лукас. " Соло " споделя историята на Хан Соло и запознанството му с Чубака.

По кината от 25 май

" Книга за възрастни "

Какво става, когато четири дами на зрелост прочетат " 50 нюанса сиво "? Някои се шокират, други вземат решение да опитват, а трети - изцяло да трансформират половия си живот. Комедията е с присъединяване на неповторимите Джейн Фонда, Кандис Берген и Даян Кийтън, а филмът е режисьорски дебют на Бил Холдерман.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР