Времето минава, а ежедневието става все по-предвидимо и дори на

...
Времето минава, а ежедневието става все по-предвидимо и дори на
Коментари Харесай

Как да вдъхнете нов живот на връзката си?

Времето минава, а всекидневието става все по-предвидимо и даже на моменти скучно. В сходна обстановка се оказват доста двойки, които са изгубили вълнението от връзката си и са се отдалечили един от различен. Ако и вие сте измежду тях, разберете по какъв метод може да вдъхнете нов живот на вашите връзки.

Във връзка ли сте, за която като че ли ви се коства, че е влезнала в един коловоз и нищо ново не се случва? Вероятно с вашия сътрудник сте спрели да се забавлявате, да пътувате и да излизате толкоз постоянно, колкото преди. Може би чувствате, че двамата взаимно се приемате за даденост. Не си споделяте задоволително и усещате липса на прочувствена съгласуваност. Всъщност доста хора се усещат по сходен метод в даден стадий от връзката си – изключително в случай че са дружно от години. Добрата вест е, че в случай че предпочитание за смяна има и от двете страни, връзката ви още веднъж може да стане вълнуваща.

Най-голямата причина за изпадането в сходно състояние е. На този стадий хората се усещат разочаровани, неудовлетворени, подценени и с неосъществени упования. Те обаче не приказват за своите потребности и усеща или пък в случай че го създадат, е по пасивно-агресивен метод, което единствено кара сътрудникът им да се дистанцира още повече от тях. Следващите препоръки ще ви оказват помощ да се справите в такава обстановка и да вдъхнете нов живот на връзката си:

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР