Времето лети незабележимо и зимата се приближава към своя край.

...
Времето лети незабележимо и зимата се приближава към своя край.
Коментари Харесай

Кои са успешните и опасни дни през март: Вижте съветите на нумеролога

Времето лети незабележимо и зимата се доближава към своя край. Пред нас е първият пролетен месец на 2024 година. Нумерологът Ирина Лидерман е подготвила препоръки, които ще оказват помощ да изградите вашите проекти за март.

Нумерологична прогноза за март ’24

 heart 1, 10, 19, 28 март

Време е за вашата вътрешен глас, в тези дни ще можете да видите или усетите скритото. Важно е да не загубите себе си и да вярвате, че вашите хрумвания са подарък от Вселената, използвайте ги вярно. Никакъв случай не допускайте отрицателни, депресивни мисли – те ще разрушат това, което е било построено преди този момент.

На 10 март следва новолуние и са вероятни възможни кавги и спорове. Преходът към ново равнище и смяната на вибрациите се усеща от всички, само че не всеки може да се оправи с това.

 heart 2, 11, 20, 29 март

В тези дни е по-добре да не си вършиме козметични процедури и да не купувате скъпи неща. Не губете себе си и не забравяйте да релаксирате.

Може да ви осенят непредвидени мисли и прозрения. Информацията, която се предава в сънищата, може да бъде доста значима. Предавайте я вярно на света, без да я изкривявате.

 heart 3, 12, 21, 30 март

Това са дни, в които общуването, срещите и всевъзможен тип контакти ще дадат мечтаните плодове. Никакъв случай не стойте у дома, изключително на 3 и 30 март – обезателно си уговорете срещи и прекарвайте време с другари. Дори в една безгрижна сказка може да получите потребна мисъл.

 heart 4, 13, 22, 31 март

Това са дни, в които би трябвало да се фокусирате върху взаимоотношенията си. Ако търсите сътрудник, шансът може да ви усмихне. А в случай че към този момент имате определен подобен, прекарайте време с него.

 heart 5, 23 март

Дни, в които ще излъчвате мъдрост, ще гледате състрадателно на другите хора и няма да се тревожите за нищо.

 heart 14 март

Могат да зародят компликации във всяка сфера – по-добре е да сте внимателни и да мълчите.

 heart 6, 15, 24 март

Дни, в които можете да ковете желязото, без да се отдалечавате от огъня. Ако имате готови контракти и съглашения, в тези дни може да ги закрепите и даже да спечелите от тях.

 heart 7, 16, 25 март

Време за мъдрост и духовни практики. Не позволявайте на събитията да ви ръководят, слушайте сърцето си, продължавайте да проповядвате концепциите и идеалите си в света.

 heart 8, 17, 26 март

Най-добрите дни за тържество и отмора. Приемайте поздравления, отпуснете се и почивайте – всичко ще се подреди единствено. Особено че на 8 и 17 март са почивни дни. А на 26-ти цифри, във вторник, пробвайте да удължите обядното си време. Така ще останете в баланс и няма да се преуморите.

 heart 9, 18, 27 март

Време за вяра, когато своите старания би трябвало да насочите към положителните каузи. Благотворителността, помощта на приютите и на възрастните хора са доста приветствани през тези дни. Не се опасявайте да загубите – всичко ще се върне, просто малко по-късно, би трябвало да умеете да изчакате.

Астрологически феномени през март

Не забравяйте също за етапите на Луната: през интервала от 1 до 9 март и от 26 до 31 март може да се подстригвате, да пазите диета и интензивно да упражнявате.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР