Времето лети и не само се променя модата, но и

...
Времето лети и не само се променя модата, но и
Коментари Харесай

10 стила в облеклото, които е по-добре да забравите след 40

Времето лети и освен се трансформира модата, само че и нас самите. И с възрастта облеклата, които ни вършат да изглеждаме зашеметяващо, също се трансформират.

Решихме да ви разкажем за облеклата, които не са подобаващи за всяка жена на възраст над 40 години. Възможно е да носите някои от нещата в този лист.

1. Носенето на чанта клъч в всекидневието

Младите девойки могат да употребяват клъчовете като всекидневен аксесоар. След 40 година е по-добре да ги носите единствено при специфични случаи. Дайте преимущество на мини чантите в елементарните дни.

2. Гривни с висулки

Много постоянно тези типове гривни са значими за притежателя им, тъй като те носят приятни мемоари за приятни събития или близки. Въпреки това, този вид аксесоар може да наподобява детски и по тази причина е по-добре да останете надалеч от тях в зрелост.

3. Цветни чорапогащи

Само ученичките могат да си разрешат да носят такива чорапогащи. Жените, които носят този вид облекла, могат да наподобяват комично.

4. Мъжки суичъри

Тийнейджърката наподобява дребна и уязвима в такива дрехи; една стара жена просто не наподобява добре поддържана в това облекло. Ето за какво е по-добре да носите облекла в същинския размер.

5. Безформени жилетки

Няма жилетка, която не може да бъде сменена със моден безпристрастен блейзър. Ще изглеждате доста по-стилно.

6. " Тийнейджърски " рокли

Ако една рокля от преди 10 години ви е носела доста похвали, няма гаранция, че след 40 години ще изглеждате толкоз хармонично, колкото сте били в нея.

7. Облекла с картинки на музикални групи и спортни тимове

Ако в действителност сте почитател на избран състезателен тим, е по-добре да се откажете да носите облекла с логото до идващия мач. Но в случай че купувате облекла, изобразяващи музикална група или състезателен тим, единствено тъй като наподобяват готино, добре помислете още веднъж.

8. Шапки с помпони

Това е същата обстановка, както и с чорапогащите и има доста фина линия сред очарованието и комедията.

9. Панталони без размери

Тези панталони надали подхождат на някого, в това число дами над 40 години. По-добре би било да забравите за съществуването на тези панталони.

10. Джапанки

Носенето на джапанки е нездравословно освен за хубостта, само че и за здравето. Ако ги носите постоянно, може да си докарата здравословни проблеми, свързани с краката.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР