Времето играе против руските сили, които се опитват да установят

...
Времето играе против руските сили, които се опитват да установят
Коментари Харесай

Украйна: Времето играе против руските сили в Бахмут

Времето играе срещу съветските сили, които се пробват да открият надзор над украинския град Бахмут. Това съобщи украинският заместник-министър на защитата Хана Маляр.

" Компетентните дейности на нашето командване в посока Бахмут и смелостта на бойците ни направиха тези продължителни сражения най-скъпите за врага по време на пълномащабното му навлизане ", написа тя в " Телеграм ".

Маляр твърди, че времето, оръжията, оборудването и " големият брой жертви ", които Русия е дала в Бахмут до момента, не са оправдани " от позиция на военната целенасоченост ", само че упорстващото съветско командване е повишило залозите в своя лична щета.
 Украйна изясни главната си задача при Бахмут
Украйна изясни главната си задача при Бахмут

Генерал Сирски се срещна с бойци на фронта

Вчера Генералният щаб на украинските въоръжени сили призна, че съветските сили са постигнали само че уточни, че украинските , продължаващи от няколко месеца.

Тази седмица английското министерство на защитата дефинира, а преди дни ръководителят на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединени американски щати военачалник Марк Мили заяви пред американските депутати, че през последните 20-21 дни съветските войски не са постигнали никакъв прогрес в и към Бахмут.

Продължилата към осем месеца борба за Бахмут, в който преди войната са живели общо 70 000 поданици, само че в този момент е на процедура трансфорат в руини, е една от най-кървавите борби на безсилие по време на едногодишната съветска инвазия. Бахмут не е изключително огромен град, само че след многомесечни старания за удържането му има съществено.

Превземането на Бахмут освен ще даде на съветските бойци рядка победа на бойното поле след месеци на неуспехи, само че може да прекъсне снабдителните линии на Украйна и да разреши на силите на Кремъл да напреднат към други украински замъци в източната част на Донецка област.
 Военен специалист вижда безсилие при съветските офанзиви в Бахмут
Военен специалист вижда безсилие при съветските офанзиви в Бахмут

Руските войски се концентрират върху по-малки сектори от фронта, написа Сергей Згурец
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР