Времето е все по-чудесно и предразполагащо към пътешествия по света

...
Времето е все по-чудесно и предразполагащо към пътешествия по света
Коментари Харесай

Алекс Раева в чудесна форма, секси и с екзотично бягство в рая

Времето е все по-чудесно и предразполагащо към пътешествия по света и у нас. За страдание рестрикциите, наложени от международната пандемия, лимитират много опциите за пътешестване и разнородни занимания. Човек обаче постоянно намира способи да се забавлява и да разпуска, стига да има концепция, свободно време и несъмнено... финансова опция. 

Доста родни звезди съумяха още в първите месеци на 2021 година да избягат от България и студовете, сковали страната. Те се отдадоха на екзотични пътешествия, които се оказаха много известни напоследък. Е, още една известна българка реши да направи подобен воаяж, като отива на това място с ясното схващане, че назад в България я чака... наложителна карантина.

Талантливата певица и водеща Алекс Раева споделя много фрагменти от своето африканско странствуване. Алекс качва фотосите в Инстаграм, където хиляди почитатели им се радват и разясняват. " Очите на щастието " - по този начин Алекс е озаглавила фотографията тук, на която тя е в компанията на прелестно момиченце. " Точно това щях да пиша, какъв брой са щастливи там, където няма всичко, само че има цялостно, чисто благополучие. ", написа последователка на Алекс в мненията.

Виж още:

Макар да не е отбелязала точната си локация, някои допускат, че Раева е в Занзибар. Истината е, че където и да се намира, несъмнено си прекарва отлично. На един от фрагментите виждаме певицата легнала на плажа по бански и въпреки тялото на звездата да не се вижда добре, несъмнено може да се заключи, че наподобява зашеметяващо.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/alexandraraeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР