Времето е твърде променливо, въпреки че сме съвсем близо до

...
Времето е твърде променливо, въпреки че сме съвсем близо до
Коментари Харесай

Храните, които ще ни помогнат да се справим със сезонните настинки

Времето е прекомерно изменчиво, макар че сме напълно покрай лятото. Дните стават по-топли, напряко горещина, само че внезапно температурите падат с 10 градуса и стартира да вали дъжд. Всичко това основава предпоставки за сезонни грипове, настинки, а и да не забравяме, че коронавирусът към момента не си е отишъл. 

Как да подсилим имунитета си, без да даваме пари в аптеката и по едно и също време с това да ни е прелестно? Много просто - обръщаме се към природата, която ни е осигурила всичко нужно когато и да е на годината. Как да помогнем на имунитета си напролет със сезонни артикули, вижте в канала във vbox7:

Цитруси

Все още ги има по комерсиалната мрежа, а и опитът демонстрира, че в действителност ги има целогодишно, въпреки и с разнообразни цени. Те са богати на витамин С, който оказва помощ на тялото по-бързо да се възвръща при простуда и грип. Освен това витаминът оказва помощ за производството на колаген, който е жизненоважен за вярното действие на тялото.
               

A post shared by (@draganfarms) on Jun 11, 2020 at 12:21am PDT

Спанак

Зеленият зарзават оказва помощ на имунната ни система, като ѝ доставя цинк. Този детайл подкрепя растежа на клетките, заздравяването на нарушените, както и клетъчното разделяне.
               

A post shared by (@kathi.scott) on Jun 11, 2020 at 12:20am PDT

Гъби

Още един естествен артикул, който оказва помощ при делението на клетките и им оказва помощ при инфекции.
               

A post shared by (@neacsu.mada) on Jun 11, 2020 at 12:23am PDT

Кисело мляко

Пробиотиците в млеката подкрепят работата на стомаха и отделителната система. Те, също така, са ни първи другари в битката с вирусите.
               

A post shared by (@natregaz) on Jun 10, 2020 at 11:20pm PDT

Боровинки

Чудесен антиоксидант, който също така е и доста апетитен. С боровинките в тялото ни влизат и антоцианини, които са едни от най-мощните при битката със свободните радикали в тялото.
               

A post shared by (@lamoon.bakery.homemade) on Jun 11, 2020 at 12:04am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР