Времето е най-доброто лекарство и вие сте много по-близо до

...
Времето е най-доброто лекарство и вие сте много по-близо до
Коментари Харесай

Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии:

Времето е най-хубавото лекарство и вие сте доста по-близо до финалната линия, в сравнение с първоначално.Звучи като факсимиле, само че има толкоз доста неща, за които да бъдем признателни, даже в случай че април 2020 година се обрисува да бъде най-лошият месец за тези зодиакални знаци: Лъв, Везни и Скорпион.

Дори и единствено да знаем, че най-сетне е пристигнал пролетният сезон, въпреки тези дни да е отново зима, е единствено по себе си подарък. Например, без значение дали сте същински службогонец по душа, или може би някой, който работи в изобретателната промишленост, пролетта е време, което се развихря с изобилие и нови благоприятни условия. Това значи, да не позволявате на настоящите събития да ви разсейват от вашия персонален триумф и вътрешно, персонално благополучие.

Мис Венера ще навлезне в забавния знак на Близнаци на 3 април, което ще ви даде въведения към това какво да очаквате по време на нейното ретроградно пътешестване, започващо през май. На идващия ден Юпитер ще сплоти сили с Плутон в Козирог.

Добре е да се знае, че тази мощна връзка се случи към този момент през ноември и ще се повтори още един път веднъж през юни. (Така или другояче, не боли да ревизирате къде имате Козирог в рождената си графика.)Слънцето навлиза в Телец на 19 април, последвано от чувствено новолуние в същия знак на 22 април. Последно, само че сигурно не на последно място, Плутон ще „ ретроградира ” в Козирог на 25 април. Готови ли сте?

Чудите се за какво за Лъв, Везни и Скорпион е доста евентуално да имат провокационен месец?Прочетете по-долу, с цел да разберете за какво:

Лъв:Егото в границите на вашите връзки е подложено на тестване

Оставете егото настрани, Лъвове. Вместо това, за какво да не канализирате всички позитивни качества, които притежавате? Да сте смели сега е значимо, тъй че не се отхвърляйте. Агресивният Марс и сериозният Сатурн сплотяват сили посредством вашия зает бранш на партньорството, което значи, че кардиналното ви умеене да вършиме взаимни отстъпки, дружно с вашите персонални връзки, най-вероятно ще бъдат подложени на тестване през това време. Ако се разразят пристрастеностите, се запитайте от кое място идва този яд?Чувството ви на престиж може да бъде непреодолимо, тъй че се уверете, че сте обективни с тези, които обичате.

Пълнолунието във Везни ще задейства третия ви дом на братята и сестрите, жанр на връзка и непосредственото ви обграждане, тъй че не забравяйте да поддържате открит мозъка си.

Везни:Вашите основи и сигурност се подложени на тестване.

Спрете да потискате страстите си, Везни. Вашите основи и възприятието ви за сигурност са разтърсени в последно време, и добре... нищо не е инцидентно. Вместо да се държите невъзмутимо и да пренебрегвате интуицията си, Вселената споделя, че е време да дръпнете предпазителя. Нещо би трябвало да се промени.

Пълнолунието във вашия знак ще ви донесе свършек, преустановяване на нещо и изясненост, тъй че не се опасявайте да признаете, че има проблем. Освен това него го има от много време, само че хората към вас - изключително членовете на вашето семейство - отхвърлят да го признаят. Венера в Близнаци - посредством щастливия ви девети дом на вярата - ще ви накара да преразгледате философията си по отношение на връзките. Историята е учредена на повторения, само че не и в случай че отстраните казуса.

Скорпион: Чувствате се по-конфликтни, в сравнение с нормално

Когато Марс и Сатурн сплотяват сили посредством четвъртия дом на фамилията, основите и дома, бихте могли да изпитате редица прочувствени откровения, изключително такива, които се въртят към страстите, които сте подтискали като малко дете. Нещата са на път да се трансформират и то, и към по-добро. Сатурн желае да ви помогне да намерите своя дзен, изключително в домашна атмосфера. Естествено връзките, които имате с членовете на вашето семейство, също попадат включително, само че вие забелязвате общата картинка.

Преминаването на Венера в Близнаци ще задейства вашия буен осми дом на фамилиарност, страхове, промяна и всички неща, които са в преход, преди да стане ретроградна идващия месец. Това ви дава опция да преразгледате проблемите във връзките (връзките), които нормално „ замитате под килима ”. Така или другояче, без значение дали става въпрос за вашите родственици или за вашите сантиментални сътрудници, всичко е обвързвано. Направете това, което би трябвало да извършите, Скорпиони. /beu.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР