Времето доказа правотата на нашите позиции в последните четири години.

...
Времето доказа правотата на нашите позиции в последните четири години.
Коментари Харесай

Нинова: Борисов предаде управлението на задкулисието

Времето потвърди правотата на нашите позиции в последните четири години. В България съществува паралелна страна. Тя е превзела формалната. Не институциите, а задкулисието ръководи страната. Правителството на Борисов не се бори с него, а му е предала ръководството на България и в общ сговор изсмукват ресурсите ѝ. Няма да се връщам обратно, съобщи на пленума на Българска социалистическа партия водачът на партията Корнелия Нинова.

Нека забележим единствено последните дни. Министър на земеделието приканва за прикриване на измами, министър на образованието, впримчен в спор на ползи и далавери с пари за учебници, министърът на външните работи в фамилни обвръзки със абсурден градеж на Алепу, министър на финансите и ръководител на Бюджетната комисия са в открит законодателен лобизъм и скрити сделки за хазарт. Държавата изкупува на двойна цена акции в частна банка без наказания на Народното събрание и с наши пари. Където и да погледнеш е пропито от безвластие и обири.

И най-после чуваме запис, в който министър председателят невиждано злепоставя България пред Европа, разяснявайки по неприемлив метод европейски водачи. Той прави самопризнание за потребление на държавната машина против предприемачи, дръзнали да не се съобразят с неговото мнение и сипе закани против претендента ни за евроизбори Елена Йончева. Арогантно и цинично дефинира ръководителя на Народното събрание, с което дефинитивно убива институцията Народно заседание. За следващ път демонстрира унизително и пренебрежително отношение към дамите. Борисов показва безотговорност, корист с власт и просташка експанзия. Борисов се трансформира в заплаха за България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР