Времето днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в

...
Времето днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в
Коментари Харесай

Ще остане ли топло времето и в последния петък на март

Времето през днешния ден ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан, вятър от западната четвърт. Дневните температури ще се покачват - оптималните ще бъдат сред 21° и 26°, в София – към 21°; минималните ще бъдат най-вече сред 4° и 9°, малко по-високи – в Северозападна България, в София – към 5°. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за месеца.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от западната четвърт. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 24°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд – с незначителна висока облачност. Ще духа до сдържан вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра – към 9°.

Лятото ще подсети за себе си още през март. Чака ни парещ уикенд, предвиждат синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология.

През почивните дни температурите ще скочат до 29-30 градуса.

През почивните дни времето ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока и междинна облачност. Вятърът ще бъде слаб от юг, ще бъде топло за края на март с минимални температури сред 6° и 11° и оптимални - сред 24° и 29°.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР