Временно управляващият посолството на ФРГ в страната и ръководител на

...
Временно управляващият посолството на ФРГ в страната и ръководител на
Коментари Харесай

Посланикът на ФРГ: Никога не съм виждал по-добре запазени мозайки от тези във вила Армира

Временно ръководещият посолството на Федерална Република Германия в страната и началник на политическия му отдел Йорк Шуграф посети в сряда община Ивайловград.
Дипломатът беседва с кмета на община Ивайловград Диана Овчарова и ръководителя на общинския съвет, Дарина Кисьова и посети антична вила „ Армира ”.
Г-н Шуграф остана впечатлен от метода, по който тя е била възобновена и напълно реновирана, запазвайки главните си елементи недокоснати.
Бил съм на доста места в света, само че в никакъв случай до в този момент не съм виждал по-фини и добре непокътнати мозайки . Поздравления за труда, който сте вложили в реставрацията на този незабравим обект, останал като туристическо завещание на българите.‘’ – показа посланикът на Федерална Република Германия.

Малко по-късно, на работен обяд в комплекс „ Букор Щепи ”, село Мандрица, дружно разговаряха за спецификата на района и за обединена Европа, която ни поддържа, посредством разнообразни дела и планове и която не дели хората по принадлежност, а ни сплотява в името на положителното и човешките полезности.

Йорк Шуграф прояви интерес към политическите процеси в региона и връзките сред главните политически сили, както и към бъдещи взаимни дейности в региона на културата и общите политики.
Посланик Шуграф беше осведомен с главните акценти в работата на общината, с постигнатите триумфи и набелязаните бъдещи проекти по посока развиване на инфраструктура, екология, вложения и бистрота на обществените финанси.

„ Впечатлен съм от видяното! Ще дойда още веднъж! В мое лице имате добър другар! ” – това сподели господин Шуграф на прощаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР