Временно се затваря за движение участък от бул. „Пенчо Славейков“

...
Временно се затваря за движение участък от бул. „Пенчо Славейков“
Коментари Харесай

Въвеждат промени в движението в София заради строежа на метрото

Временно се затваря за придвижване сектор от бул. „ Пенчо Славейков “ в столицата във връзка строителството на третия диаметър на столичното метро, оповестиха от Столична община.
От през днешния ден до 16 септември се не разрешава влизането на пътни транспортни средства както диря:
По бул. „ Пенчо Славейков “ при кръстовището с ул. „ Свети Георги Софийски “. Движението ще се прави в двете посоки посредством обход по ул. „ Свети Георги Софийски “ и сред бул. „ Пенчо Славейков “ и ул. „ Константин Иречек “ и по съществуващата пътна връзка.
По южната половина от пътното платно на ул. „ Свети Георги Софийски “ в сектор от към 50м преди бул. „ Пенчо Славейков “ и по южната половина от пътното платно на бул. „ Прага “ в сектор от към 20 м след бул. „ Пенчо Славейков “. Движението ще се прави в двете посоки в по една пътна лента по северната половина от пътното платно по ул. „ Свети Георги Софийски “ и по бул. „ Прага “ в същия сектор.
По крайните две пътни ленти от източната страна на пътното платно на бул. „ Пенчо Славейков “ сред ул. „ Разслатица “ и съществуващата краткотрайна пътна връзка.
От 04:30 часа през днешния ден до 24:00 часа на 16 септември се възвръща маршрутът на автобусна линия 604 в посока гара „ Искър “ по бул. „ Пенчо Славейков “ надясно по ул. „ Свети Георги Софийски “, наляво по бул. „ Акад. Иван Евстатиев Гешов “, наляво по бул. „ България “ по маршрута си.
Променя се маршрутът на автобусна линия 72 в посока хотел „ Плиска “ – по ул. „ Свети Георги Софийски “ надясно по съществуващата пътна връзка, надясно по бул. Пенчо Славейков “ и по маршрута си. В посока Западен парк рейсовете от линия 72 ще се движат по бул. „ Пенчо Славейков “, наляво по съществуващата пътна връзка, наляво по ул. „ Свети Георги Софийски и по маршрута си.
Тролейбусите от линии 2, 8 и 9 ще се движат по ул. „ Свети Георги Софийки “ към бул. „ Прага “ и от там към ул. „ Свети Георги Софийски “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР