Временно изпълняващият длъжността кмет на Община Тополовград обяви утрешния ден

...
Временно изпълняващият длъжността кмет на Община Тополовград обяви утрешния ден
Коментари Харесай

Община Тополовград обяви траур за убития фелдшер

Временно изпълняващият длъжността кмет на Община Тополовград разгласи утрешния ден 10 октомври за Ден на печал в памет на гибелта на Димитър Факиров. Това оповестиха от Община Тополовград.
Със заповед се не разрешава провеждането на обществени тържества и радостни ритуали през целия ден. Временният градоначалник изпрати съболезнователно писмо до фамилията на медицинският фелдшер Димитър Факиров, станал жертва на грубо ликвидиране:
" Дълбоко сме покрусени от жестокостта на закононарушението, при което почина господин Факиров. Той беше един от положителните медици на Община Тополовград. Ще го запомним като добър експерт, непретенциозен и добър човек. Скърбим дружно с Вас! ", се показва в писмото.
В знак на съпричастност към неговите близки националният байрак на всички общински здания ще бъде свален на половина.
Припомняме, че през вчерашния ден (8 октомври) фелдшерът на тополовградското село Орешник бе открит мъртъв в кабинета си. Той е бил погубен по изключително нечовечен метод.
За убийството е арестуван Иван Пачелиев - някогашен легионер, който преди време още веднъж бе в полезрението на медиите и спецчастите, защото стреля по служители на реда, пробвали се да му връчат призовка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР