Временно е ограничено движението по АМ Тракия при 165-ти км

...
Временно е ограничено движението по АМ Тракия при 165-ти км
Коментари Харесай

Тежък пътен инцидент затвори АМ Тракия при Оризово

Временно е лимитирано придвижването по Автомагистрала " Тракия " при 165-ти км и двете направления, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Причината е тежък пътен случай.

Сигналът за злополуката сред лек автомобил и пешеходец е получен малко преди 6.30 часа тази заран на телефон 112. По първични данни при 165 км в посока София, разклона за село Оризово на автомагистралата тежко е потърпевш пешеходец.

Незабавно към мястото на случая са ориентирани екипи на полицията и " Спешна помощ ", които са открили гибелта на пресичащия. На мястото на произшествието се прави оглед, обясняват се всички обстоятелства и условия довели до тежкия случай. Другото платно на автомагистралата е затворено за ремонт.

Това са аргументите придвижването по Автомагистрала „ Тракия “ при 165 км да е краткотрайно лимитирано и в двете направления. Създадена е организация за обходен маршрут по път II-66 от пътен възел при Оризово и Плодовитово, по път I-8 Поповица – Пловдив до пътен възел „ Пловдив – Изток “ и назад.

Екипи на „ Пътна полиция “ контролират трафика. Апелът за водачите е да карат с нараснало внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма отдалеченост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР