Временно движението при км 55 на АМ Тракия в посока

...
Временно движението при км 55 на АМ Тракия в посока
Коментари Харесай

Ограничиха движението на АМ “Тракия“ край Карнобат заради аварирал тежкотоварен автомобил

Временно придвижването при км 55 на Автомагистрала „ Тракия " в посока София се реализира единствено в изпреварващата лента поради аварирал тежкотоварен автомобил. Трафикът се контролира от " Пътна полиция ", оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура " (АПИ).
Прочетете още
Аварирал е товарен автомобил, пренасящ грозде, като са се откачили две гуми на камиона, прецизираха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. При случая няма потърпевши.

От АПИ осведомиха още, че поради злополука е лимитирано краткотрайно и придвижването по Автомагистрала „ Тракия " в региона на пътен възел „ Карнобат " в посока Бургас. Трафикът се реализира по обходен маршрут по пътя Карнобат – Айтос – Бургас.

Шофьорите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи, молят от пътната организацията. Те приканват да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик, тъй като по този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай. Eмоционалното шофиране не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите, означават от АПИ.

Снимка: Илюстративна 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР